بانو نیوز - طرز تهیه:
پیاز را خرد کنید و داخل مقدار کمی
روغن تفت دهید تا طلایی شود سپس فلفل دلمه ای خرد شده ، نصف قاشق رب گوجه فرنگی و نخود فرنگی ها را اضافه کنید ، کمی تفت دهید سپس از روی حرارت بردارید و کناری بگذارید تا سرد شود.
سیب زمینی های پخته را داخل کاسه ای بریزید و با گوشتکوب خوب له کنید سپس تخم مرغ ها ، پودر سوخاری ، مخلوط نخود و فلفل دلمه ای ، نمک ، زردچوبه و فلفل را اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید تا مایه کوکو یکدست شود.
داخل ماهیتابه
روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود ، از مایه کوکو مقداری بردارید و کف دست تان شکل دهید سپس داخل
روغن بگذارید تا سرخ شود ، پس از اینکه یک طرف طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر آن نیز برشته و طلایی شود.
پس از سرخ شدن کوکوها را داخل توری یا روی دستمال کاغذی قرار دهید تا
روغن اضافی اش گرفته شود سپس بهمراه سالاد و سس دلخواه سرو کنید.