آریا بانو
مرغ با سرکه بالزامیک و قارچ
پنجشنبه 14 دي 1396 - 1:11:21 PM
توتیا نیوز - دانستنی ها
بانو نیوز - طرز تهیه: کمی نمک و فلفل روی فیله ها بپاشید. حالا مقداری نمک و فلفل به آرد اضافه کنید و فیله ها را در آن بغلتانید.
تابه را روی حرارت قرار دهید و روغن را درون آن بریزید. فیله ها را در روغن سرخ کنید.
سیر ها را پوست بکنید و از وسط نصف کنید، آنها را درون تابه کنار فیله ها بیندازید. در همین حین قارچها را بشوئید و به قطعات درشت خرد کنید و به محتوای تابه اضافه کنید. سپس پودر آویشن را روی مواد بپاشید.
درب تابه را بگذارید غذا با حرارت ملایم بپزد. 
پس از چند دقیقه سرکه ی بالزامیک و آب مرغ را اضافه و 10 الی 15 دقیقه برای غلیظ شدن سس صبر کنید.
حالا می توانید فیله ها ا از سس خارج کنید و که ا به سس اضافه کنید. سیر ها را از سس خارج کنید و سس آماده را روی فیله ها بریزید و غذای خوشمزه را سرو کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/28408/مرغ-با-سرکه-بالزامیک-و-قارچ
بستن   چاپ