آریا بانو
طرز تهیه ترشی پیاز و هویج
شنبه 16 دي 1396 - 12:27:29 AM
بیتوته - آشپزی
بانو نیوز -
پیاز و هویج،تهیه ترشی پیاز و هویج" src="/Uploads/News/20180106002725913.jpg" alt="نحوه درست کردن ترشی پیاز و هویج,درست کردن ترشی پیاز و هویج" />
طرز تهیه ترشی پیاز و هویج
ترشی ها جزو مخلفات فوق العاده کنار غذا محسوب می شوند. تعداد تنوع آنها بسیار زیاد است، اما در این مطلب طرز تهیه ترشی پیاز و هویج را به شما آموزش داده ایم که سریع هم آماده می شود.
مواد لازم برای ترشی پیاز و هویج :
پیاز قرمز (نازک حلقه شده) 1 عدد بزرگ
هویج (پوست کنده و ریز خرد شده) 1 عدد بزرگ
سرکه سفید 1 فنجان
شکر 3 قاشق سوپخوری
دانه فلفل قرمز (خرد شده) نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه ترشی پیاز و هویج :
پیاز و هویج خرد شده را یک دقیقه در یک روغن دان پر از آبجوش فرو کنید و در بیاورید.
سبزیجات را در یک صافی بریزید تا آب آن برود سپس دوباره در قابلمه خالی بریزید.
سرکه سفید، شکر، دانه فلفل قرمز خرد شده، فلفل و نمک را اضافه کنید. سپس آنقدر آب اضافه کنید که فقط تا روی سبزیجات بالا بیاید. مخلوط را به جوش بیاورید و 1 دقیقه بپزید.
چاشنی ترشی را به همراه آب آن داخل شیشه بریزید و بگذارید کاملاً خنک شود سپس در آن را ببندید.
پیاز و هویج،درست کردن ترشی پیاز و هویج" src="/Uploads/News/20180106002729210.jpg" alt="ترشی پیاز و هویج,تهیه ترشی پیاز و هویج" />
ترشی پیاز و هویج، برای کنار غذا
نکته برای ترشی پیاز و هویج :
این چاشنی تا 2 هفته در یخچال می ماند.
منبع : sooran.com


http://www.banounews.ir/fa/News/28465/طرز-تهیه-ترشی-پیاز-و-هویج
بستن   چاپ