بانو نیوز - طرز تهیه: فیله گوساله را به شکل مستطیل شکل و درست خرد کنید و با استیک کوب بکوبید تا پهن و نازک شود سپس تکه های گوشت را داخل کاسه ای بریزید و
روغن زیتون و 1
پیاز رنده شده را به آن اضافه و مخلوط کنید ، روی کاسه را بپوشانید و 8
ساعت داخل یخچال استراحت دهید.
فیله مرغ را نیز درشت برش بزنید و بکوبید تا پهن شود ، تکه های مرغ را داخل کاسه ای بریزید و 1
پیاز خرد شده ، ماست یا دوغ ، زعفران دم کرده ، نمک و فلفل را به آن اضافه و مخلوط کنید سپس روی کاسه را بپوشانید و 2
ساعت داخل یخچال استراحت دهید.
پس از این مدت زمان فیله های گوشت را روی سطح کار قرار دهید ، روی هر تکه گوشت تکه ای مرغ قرار دهید و گوشت را رول کنید و با خلال
دندان در جای خود محکم کنید ، به همین صورت تمام رول ها را آماده کنید و به سیخ بکشید سپس روی
کباب پز یا درون فر
کباب کنید.
پس از آماده شدن
کباب ها مقداری کره ذوب شده روی آنها بریزید و همراه با
برنج ، نان ، ماست ، سالاد ، گوجه کبابی و … سرو کنید.