آریا بانو
دستور تهیه کوفته اسفناج به سبک هندی ها
سه شنبه 19 دي 1396 - 10:43:17 AM
بدونیم - آشپزی
بانو نیوز - کوفته پالاک از غذاهای سنتی هندی هاست که در دو قسمت درست می شود: 1٫ کوفته ها و 2٫ سس . کوفته ها را هم می توانید ساده درست کنید و هم شکم پر که در این دستور به صورت شکم پر آورده ایم. لایه بیرونی کوفته ها با آرد نخودچی و اسفناج درست می شود و داخل آن با پنیر. سس آن هم با پیاز، سیب زمینی، زنجبیل، سیر، بادام زمینی و ادویه جات معطر درست می شود.
مواد مورد نیاز برای دو نفر:
(مواد لازم برای کوفته ها)
2 پیمانه اسفناج خرد شده 4 قاشق غذا خوری آرد نخودچی ½ پیمانه پنیر رنده شده 1 عدد فلفل سبز خرد شده ¼ قاشق چایخوری زیره به اندازه سر انگشت پودر هل و مقداری نمک آرد ذرت برای پوشاندن روی کوفته ها (مواد لازم برای سس)
½ قاشق چای خوری زیره 1 عدد پیاز متوسط خرد شده 2 حبه سیر خرد شده 1 قاشق غذاخوری زنجبیل خرد شده 5-6 عدد بادام هندی 2 عدد گوجه فرنگی خرد شده 1 و ½ قاشق چای خوری پودر گشنیز و زیره 1 قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز 2 قاشق غذاخوری روغن 1 و نیم پیمانه آب نمک به مقدار لازم دستور تهیه کوفته ها
کوفته اسفناج به سبک هندی ها
1 قاشق چای خوری روغن را داخل تاوه گرم کنید. 4 قاشق غذاخوری آرد نخودچی را به آن اضافه کنید و تفت بدهید تا طلایی رنگ شود. سپس آرد سرخ شده را در ظرف دیگری بریزید و اجازه دهید سرد شود.
کوفته اسفناج به سبک هندی ها
برگ های اسفناج را از ساقه ها جدا کنید و تمیز شستشو دهید. آب اضافی اسفناج ها را بگیرید و خرد کنید. 1 قاشق چای خوری روغن داخل همان تاوه بریزید و 2 پیمانه اسفناج خرد شده را به آن اضافه کنید.
کوفته اسفناج به سبک هندی ها
اسفناج ها را تفت دهید تا آب آن کاملا کشیده شود.
کوفته اسفناج به سبک هندی ها
اسفناج ها را به آرد سرخ شده اضافه کنید.
کوفته اسفناج به سبک هندی ها
مقداری نمک اضافه کنید و هم بزنید. مخلوط کوفته آماده است.
کوفته پالاک
پنیر رنده شده، فلفل سبز خرد شده، ¼ قاشق چای خوری زیره، پودر هل و نمک را با هم ترکیب کنید.
کوفته پالاک
مواد را با هم مخلوط کنید. مخلوط پنیر برای کوفته آماده است.

مواد اسفناج و پنیر را به 6 قسمت تقسیم کنید و گلوله کنید.
کوفته پالاک
گلوله اسفناج را بردارید و به شکل گرد صاف کنید. سپس یک عدد گلوله پنیر داخل آن قرار دهید.
کوفته پالاک
گلوله پنیری را با اسفناج بپوشانید. سپس آن را گرد کنید.
کوفته پالاک
کوفته ها را داخل آرد ذرت بغلتانید. و آن ها را کنار بگذارید.
کوفته پالاک
کوفته ها را با روغن سرخ کنید تا طلایی مایل به قهوه ای رنگ شود.
دستور تهیه سس
کوفته پالاک
1 قاشق غذاخوری روغن را گرم کنید. دانه های زیره را اضافه کنید. وقتی زیره ها طلایی رنگ شدند پیاز را اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس بادام هندی، زنجبیل و سیر را اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه تفت دهید.
کوفته پالاک
گوجه فرنگی و نمک را اضافه کنید.
کوفته پالاک
تفت دهید تا گوجه فرنگی ها نرم شود. گاز را خاموش کنید و اجازه دهید مواد سرد شود.
کوفته پالاک
مواد سرخ شده را داخل مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید. 1 قاشق چای خوری روغن داخل همان تاوه بریزید. مواد را همراه با پودر فلفل قرمز و پودر گشنیز و زیره به روغن اضافه کنید.
کوفته اسفناج
مواد را هم بزنید تا زمانی که روغن از مواد جدا شود.
کوفته اسفناج
1 و نیم پیمانه آب داخل تاوه بریزید.
کوفته پالاک
هم بزنید و درب تاوه را ببندید تا غلظت مواد به دلخواهتان شود.
کوفته پالاک
در آخر کوفته ها را به سس اضافه کنید و گاز را خاموش کنید. کوفته آماده سرو است.

http://www.banounews.ir/fa/News/28765/دستور-تهیه-کوفته-اسفناج-به-سبک-هندی-ها
بستن   چاپ