آریا بانو
طرز تهیه ترافل نارگیل
پنجشنبه 21 دي 1396 - 1:20:32 AM
بیتوته - آشپزی
بانو نیوز -
پخت ترافل نارگیل,درست کردن ترافل نارگیل
طرز درست کردن ترافل نارگیل
ترافل نارگیل نوعی شکلات خوشمزه و لذیذ است که به سادگی تهیه می شود و برای پذیرایی از مهمان‌ها انتخابی متفاوت و منحصر به فردی محسوب می شود.
میزان سرو: حدود 25 عدد
مواد لازم ترافل نارگیل :
پودر نارگیل 200 گرم
پودر شکر 70 گرم
خامه 100 میلی لیتر
کره 70 گرم
شکلات شیری 100 گرم
شکلات تلخ 100 گرم

طرز تهیه ترافل نارگیل :
پودر نارگیل و پودر شکر را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.
کره و خامه را در ظرفی جداگانه روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا کره ذوب شود.
مخلوط پودر نارگیل و پودر شکر را به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط شوند. خمیر به دست آمده را حدود 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
سپس گلوله هایی به اندازه گردو از مواد جدا کرده و روی کاغذ روغنی قرار دهید. روی آنها را با سلفون پوشانده و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
شکلات تلخ و شکلات شیری را به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) ذوب کنید.
با استفاده از خلال چوبی ترافل ها را در شکلات شیری و یا شکلات تلخ ذوب شده فرو کنید و دوباره روی کاغذ روغنی قرار دهید.
اجازه دهید ترافل ها حدود 2 ساعت در یخچال بمانند و سپس سرو کنید.
منبع : ماهنامه کیک و شیرینی - bartarinha.ir


http://www.banounews.ir/fa/News/28918/طرز-تهیه-ترافل-نارگیل
بستن   چاپ