آریا بانو
دسر شکلاتی فندقی پالووا
يکشنبه 24 دي 1396 - 1:43:53 AM
بیتوته - آشپزی
بانو نیوز -
دسر پالووا" src="/Uploads/News/20180114014353385.jpg" alt="طرز تهیه دسر شکلاتی فندقی پالووا,نحوه درست کردن دسر شکلاتی فندقی پالووا" />
تهیه دسر پالووا با کرم فندقی شکلاتی
مواد لازم برای دسر شکلاتی فندقی پالووا :
سفیده تخم مرغ 8 عدد
خامه فرم گرفته 300 میلی لیتر
شکلات ذوب و خنک شده 120 گرم
شکر 360 گرم
فندوق پودر شده 120 گرم

طرز تهیه دسر شکلاتی فندقی پالووا :
برای تهیه دسر پالووا با کرم فندقی شکلاتی، فر را از قبل تا دمای 120 درجه سانتیگراد گرم کنید.
در کف سینی فر کاغذ پوستی قرار دهید.
برای تهیه مرنگ در کاسه ای بزرگ سفیده های تخم مرغ را می زنیم تا نرم شود.
120 گرم شکر را به آن بیفزایید و بزنید.
به زدن ادامه دهید و بقیه شکر را اضافه کنید تا یکدست شده و شکر کاملا حل شود.
با استفاده از کفگیر مرنگ را به شکل دو توده ی گرد 20 سانتی متری روی سینی فر قرار دهید.
در مرکز یکی از آنها حفره ای ایجاد کنید ( برای لایه ی زیرین) و یک برآمدگی قله مانند در توده ی دیگر برای لایه ی فوقانی.
آنها را به مدت 10 دقیقه بپزید.
حرارت را تا 110 درجه سانتیگراد کم کنید و 45 تا 50 دقیقه ی دیگر آن را بپزید.
تا زمانی که مرنگ ها توخالی و نسبتا سفت به نظر برسند.
آنها را از فر خارج کرده و بگذارید روی صفحه فلزی خنک شوند.
برای تهیه کرم فندقی شکلاتی، خامه، پودر فندق و نیمی از شکلات ذوب شده را هم بزنید.
آن را همراه با مخلوط خامه روی مرنگ زیرین بمالید و مرنگ دیگر را روی آن بگذارید.
شکلات باقی مانده را روی آن بریزید و با فندق های خرد شده آن را تزئین کنید.
گردآوری : بخش آشپزی بیتوته


http://www.banounews.ir/fa/News/30094/دسر-شکلاتی-فندقی-پالووا
بستن   چاپ