بانو نیوز - طرز تهیه: گوجه و فلفل دلمه ای را بصورت حلقه ای برش بزنید. کف ماهیتابه مقداری
روغن یا کره بریزید ، حلقه های فلفل دلمه ای را داخل ماهیتابه قرار دهید ، 1 دقیقه حرارت برای نرم شدن فلفل ها کافی میباشد ، فلفل ها را برگردانید و حلقه گوجه ای داخل هر فلفل قرار دهید. اجازه دهید گوجه گرم شود سپس روی گوجه 1 عدد تخم مرغ بشکنید و نمک و فلفل بزنید. کمی صبر کنید تا تخم مرغ خودش را بگیرد ( اگر
دوست دارید سطح تخم مرغ کاملا بسته شود باید در قابلمه را بگذارید ) سپس در ظرف بریزید و بهمراه نان سرو کنید.