آریا بانو
طرز تهیه کیک خرفه زعفرانی
پنجشنبه 28 دي 1396 - 2:03:13 AM
بیتوته - آشپزی
بانو نیوز -
کیک خرفه زعفرانی" src="/Uploads/News/20180118020312994.jpg" alt="طرز تهیه کیک خرفه زعفرانی,نحوه پخت کیک خرفه زعفرانی" />
نحوه پخت کیک خرفه زعفرانی
مواد لازم برای کیک خرفه زعفرانی :
آرد 3 پیمانه
شکر 1 پیمانه
شیر یا ماست 1 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
روغن مایع 2/3 پیمانه
تخم خرفه 2 قاشق غذاخوری
وانیل 1/8 قاشق چایخوی
بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده غلیظ 3 قاشق غذاخوری
گلاب 2 قاشق غذاخوری
نمک 1 پنس

طرز تهیه کیک خرفه زعفرانی :
ابتدا فر را با دمای 180 درجه روشن کنید. تخم خرفه را در شیر بریزید و هم بزنید. آرد و نمک و بکینگ پودر را سه بار الک کنید. قالب دلخواه را چرب و آردپاشی کنید. زعفران را دم کنید.
شکر و تخم مرغ و وانیل را 5 دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.
روغن مایع و شیری که با تخم خرفه مخلوط کرده اید و زعفران آب کرده و گلاب را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید.
سپس مواد خشک الک شده را به تدریج اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید.
مواد را در قالب ریخته و به مدت 50 دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه بگذارید.
بعد از خنک شدن از قالب خارج و تزیین و سرو کنید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته


http://www.banounews.ir/fa/News/30477/طرز-تهیه-کیک-خرفه-زعفرانی
بستن   چاپ