آریا بانو
طرز تهیه سوپ گردو و خامه
يکشنبه 1 بهمن 1396 - 2:29:39 AM
بیتوته - آشپزی
بانو نیوز -
پخت سوپ گردو و خامه,نحوه پخت سوپ گردو و خامه
نحوه پخت سوپ گردو و خامه
سوپ گردو و خامه یکی از خوش طعم ترین سوپ ها است که می توانید در شب های زمستانی نوش جان کنید.
مواد لازم برای سوپ گردو و خامه :
آب مرغ 4 الی 5 پیمانه
سیر ریز خردشده یک حبه
پیازچه ریز خردشده یک عدد
گردو خرد شده یک پیمانه
جوز هندی پودر شده یک دوم قاشق چایخوری

مواد لازم کرم:
کره 2 قاشق سوپخوری
آرد 2 قاشق سوپخوری
خامه 100 میلی متر
جوز هندی پودر شده یک قاشق چایخوری

مواد لازم رویه:
برگ گشنیز تازه یک الی 2 عدد
گردو خرد شده به مقدار لازم

طرز تهیه سوپ گردو و خامه :
آب مرغ را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید.
سیر، پیازچه، جوز هندی و گردو را به آن اضافه کنید. پس از این که آب مرغ به جوش آمد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید مواد حدود 10 دقیقه بپزند.
سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مواد خنک شود.
مواد را درون مخلوط کن بریزید و به صورت پوره درآورید.
برای تهیه کرم، کره را در ظرفی مناسبی روی حرارت ذوب کنید.
آرد را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
خامه را اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا به جوش آید.
جوز هندی پودر شده را اضافه کرده و ظرف را از روی حرارت بردارید.
کرم را به مواد پوره شده اضافه کنید و دوباره مواد را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آیند.
سپس سوپ را سرو کنید و روی آن را با برگ گشنیز و گردوی خردشده تزیین کنید.
منبع : ماهنامه سفره ایرانی - bartarinha.ir


http://www.banounews.ir/fa/News/30667/طرز-تهیه-سوپ-گردو-و-خامه
بستن   چاپ