بانو نیوز - طرز تهیه: سینه های مرغ را تمیز کنید و بشویید ، بخش میانی سینه مرغ را با چاقو شکافی ایجاد کنید.
داخل این شکاف را با پنیر چدار و کالباس پر کنید ( برای هر سینه مرغ 2 ورقه کالباس و 50 گرم پنیر لازم است ، میتوانید از هر پنیری که
دوست دارید استفاده کنید ).
پس از پر کردن داخل مرغ ها دو طرف آن را روی هم بیاورید و با خلال
دندان محکم کنید.
روی سینه های مرغ خرده نان ، نمک و فلفل بپاشید ، سینی فر را چرب کنید و مرغ ها را داخل سینی بگذارید و حدود 30 – 40 دقیقه درون فر با حرارت متوسط
کباب کنید ( میتوانید داخل ماهیتابه هم مرغ را آماده کنید ).
برای تهیه سس قارچ کره را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار دهید ، قارچ های خرد شده را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید سپس
پیاز و سیر خرد شده ، ترخون ، نمک و فلفل اضافه کنید.
چند دقیقه مواد را تفت دهید سپس آرد و آب مرغ را اضافه کنید ، پس از اینکه سس کمی جوشید و غلیظ شد از روی حرارت بردارید ، خامه و جعفری را اضافه کنید و سس را همراه با سینه مرغ
کباب شده سرو نمایید.