بانو نیوز - طرز تهیه:
سیب زمینی ها را درون قابلمه آب قرار دهید تا بپزند ( داخل
پوست سیب زمینی ها را با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید تا زودتر پخته شوند ) ، پس از پخت
سیب زمینی ها را
پوست بکنید سپس له کنید و بصورت پوره در اورید.
قابلمه ای را روی حرارت ملایم گاز قرار دهید ، آرد را درون قابلمه بریزید و کمی تفت دهید تا بوی خامی ارد گرفته شود سپس
شیر را کم کم به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند و 10 دقیقه با حرارت کم اجازه دهید بجوشند.
پس از 10 دقیقه
سیب زمینی پوره شده و نمک و فلفل را به مخلوط
شیر و ارد اضافه کنید و چند دقیقه هم بزنید تا مواد باهم ترکیب شوند ، قابلمه را از روی حرارت بردارید سپس پنیر چدار رنده شده را به مخلوط
سیب زمینی اضافه کنید و بهم بزنید تا پنیر اب شود و در اخر نیز خامه را اضافه نمائید.
سوسیس ها را خرد کنید سپس در مقداری
روغن تفت دهید تا برشته شود ، سوپ
سیب زمینی را در ظرف بریزید و روی ان را با سوسیس های برشته ، مقداری پنیر چدار و … تزئین کنید.
نکته: بهتر است برای تهیه این سوپ از خامه ساده کم چرب استفاده کنید ، در صورت تمایل میتوانید بجای سوسیس از مرغ پخته خلال شده استفاده کنید ، همچنین پنیر چدار را میتوانید بنابر سلیقه تان کمتر یا بیشتر کنید.