بانو نیوز -
ژله آجیل" src="/Uploads/News/20180213005409392.jpg" alt="نحوه درست کردن
ژله آجیل,مواد لازم برای
ژله آجیل" />
درست کردن
ژله آجیل
طرز تهیه
ژله آجیل :
اول
ژله ی آلوورا به اندازه یک سانت بریزید کف قالب که قبلا کمی چرب کردید. وقتی
ژله کامل خودش را گرفت، آجیل را هر چقدر که خواستید بریزید روی
ژله و آرام با قاشق
ژله آلوورا سرد (که به دمای اتاق رسیده) را روی آجیل بریزید و داخل یخچال بگذارید تا سفت شود، وقتی خودش را گرفت آن را برگردانید.
نکاتی برای تهیه
ژله آجیل : آجیل به دلخواه ( پسته، بادام، بادام هندی، گردو، می توانید آجیل ها را در کمی شهد غلیظ از قبل شیرین کنید )
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته