آریا بانو
تابستان چاي سبز و زمستان چاي سياه بنوشيد
دوشنبه 17 خرداد 1395 - 12:45:40 PM
ايسنا
fiogf49gjkf0d
نوشيدن چاي روزانه از مهم‌ترين موارد در وعده‌هاي غذايي و براي از بين بردن خستگي است و قبل يا بعد از وعده‌هاي غذايي استفاده مي‌شود. بسياري از افراد نه تنها براي فوايد چاي بلکه از روي عادت چاي مي‌نوشند. محققان اظهار کردند: گرچه چاي سبز و سياه هر دو از برگ کامليا سيننسيس بدست مي‌آيند، اما تفاوت‌هايي در پردازش اين دو نوع چاي وجود دارد. برگ‌هاي چاي سبز تخمير نمي‌شود و بلافاصله بعد از برداشت خشک مي‌شود و به همين علت آنتي‌اکسيدان محبوبي شناخته شده است و اثرات مفيدي در مبارزه با سرطان، بيماري‌هاي قلبي و ديگر بيماري‌ها دارد؛ در حالي که چاي سياه از طريق فرايند اکسيداسيون به نام تخمير ايجاد مي‌شود. محققان عنوان کردند: چاي سبز يک نوشيدني کامل براي تابستان و براي سلامت قلب هم مفيد است. مصرف چاي سبز در تابستان توصيه شده و براي جلوگيري از تشنگي، کمک به گرمازدگي و در از بين بردن مواد سمي بدن مفيد است. کافئين موجود در چاي سبز در بهبود عملکرد مغز و کاهش وزن مفيد است، اما مصرف بيش از اندازه آن توصيه نمي‌شود. محققان همچنين عنوان کردند: چاي سياه به عنوان نوشيدني عالي فصل زمستان توصيه شده و شامل پروتئيني براي هضم غذا است.

http://www.banounews.ir/fa/News/3352/تابستان-چاي-سبز-و-زمستان-چاي-سياه-بنوشيد
بستن   چاپ