آریا بانو
فشارخون و راه هاي کاهش
شنبه 29 خرداد 1395 - 12:21:06 PM
ايرنا
fiogf49gjkf0d
فشار خون نيرويي است که توسط جريان خون به ديواره رگ ها وارد مي شود تا خون در سراسر رگ ها و بدن جريان يابد. اگر اين نيرو افزايش پيدا کند و در طول زمان ثابت باقي بماند، بدن با مشکلات زيادي روبرو مي شود. کنترل فشار خون فرآينده پيچيده اي نيست و به راحتي مي توان با اجتناب از مواد غذايي و عوامل تحريک کننده بر آن چيره شد. در ادامه به چند عامل افزايش دهنده فشار خون اشاره شده است: -غذاهاي کنسروي، آماده و فرآوري شده اين غذاها حاوي مقادير قابل ملاحظه اي نمک، مواد نگهدارنده و ادويه هستند و سبب افزيش فشار خون مي شوند. نمک اين غذاها بيش از حد مجاز است. -انواع شيريني و کيک کيک و شيريني منبع شکر و چربي هاي اشباع است که علاوه بر افزايش وزن، يکي از مهمترين دلايل افزايش فشار خون محسوب مي شود. -رب و سس گوجه فرنگي کنسرو شده رب و سس گوجه فرنگي کنسروشده حاوي مقادير بالاي نمک است و استفاده از آن براي بيماران مبتلا به فشار خون به هيچ وجه توصيه نمي شود. -مشروبات الکلي مشروبات الکلي يکي از مهمترين دلايل افزايش فشار خون و صدمه به سيستم قلب و عروق است. -لبنيات پرچرب -غذاهاي چرب -شور و ترشي هاي پرنمک -گوشت قرمز در ادامه توصيه شده هايي نيز براي کاهش فشار خون ارايه شده است: -ميزان نمک در وعده هاي غذايي را کاهش دهيد -وزن خود را کاهش دهيد - به طور مرتب ورزش کنيد - از مواد معدني مفيد مانند پتاسيم، کلسيم و منيزيم بيشتر استفاده کنيد سيب زميني، موز، سبزيجات سبز پر رنگ، بادام، گوجه فرنگي، انواع کلم و قارچ حاوي اين مواد معدني مفيد هستند -از مصرف دخانيات اجتناب کنيد -در معرض دود سيگار قرار نگيريد -از استرس و تنش دوري کنيد -روزانه حداقل هشت ليوان آب بنوشيد -فشار خون خود را به صورت روزانه بررسي کنيد -مصرف کافئين را به حداقل کاهش دهيد -از غذاهاي گياهي استفاده کنيد -شکلات تيره و کم شيرين بخوريد -خواب کافي داشته باشد

http://www.banounews.ir/fa/News/3408/فشارخون-و-راه-هاي-کاهش
بستن   چاپ