نوشيدني داغ عامل بروز سرطان مري است
شنبه 29 خرداد 1395 - 1:15:28 PM
ايسنا
|
|
آژانس بين المللي تحقيقات سرطان در سازمان بهداشت جهاني اعلام کرد: مصرف قهوه، چاي يا ديگر نوشيدنيهاي بسيار داغ ممکن است فرد را در معرض ابتلا به سرطان مري قرار دهد.
به گفته کارشناسان مصرف نوشيدنيهاي بسيار داغ ديواره و لايه پوششي دهان، زبان و گلو را از بين ميبرد و احتمال سرطان را در فرد افزايش ميدهد.
در اين بررسي، متخصصان بينالمللي به ارزيابي مطالعات پيشين در مورد مصرف انواع مختلف نوشيدنيهاي داغ و تاثير آن بر سلامت پرداختند که مشخص شد بين مصرف نوشيدنيهاي داغ با بروز سرطان مري ارتباط مثبتي وجود دارد.
متخصصان بر اين باورند مصرف نوشيدنيهاي بسيار داغ يکي از دلايل احتمالي بروز سرطان مري است و دماي نوشيدني و نه نوع آن در ابتلاي فرد به سرطان موثر است.
سرطان مري هشتمين نوع سرطان شايع در سطح جهان است و يکي از دلايل اصلي مرگ و مير ناشي از سرطان به حساب ميآيد به گونهاي که در سال 2012 حدود 400 هزار مورد فوت ناشي از اين سرطان گزارش شد
http://www.banounews.ir/fa/News/3411/نوشيدني-داغ-عامل-بروز-سرطان-مري-است
|