آریا بانو
خوردن سرشير به کاهش ريسک سرطان سينه کمک مي کند
سه شنبه 8 تير 1395 - 12:46:59 PM
مهر
fiogf49gjkf0d
يافته هاي محققان دانشگاه وسترن کانادا نشان مي دهد لاکتوباسيلوس‌ و استرپتوکوک، از جمله باکتري هاي تقويت کننده سلامت، بيش از باکتري هاي سرطاني در سينه هاي سالم وجود دارند. هر دو گروه داراي ويژگي هاي ضدسرطاني هستند. گروگر ريد، سرپرست تيم تحقيق، در اين باره مي گويد: «تحقيقات ما نشان مي دهد زنان، و بخصوص آنهايي که در معرض خطر سرطان سينه هستند، بايد براي افزايش نسبت باکتري هاي سالم درون سينه شان، پروبيوتيک لاکتوباسيلوس‌ مصرف کنند.» بالعکس در زنان مبتلا به سرطان سينه مشاهده شد ميزان اشريشيا کولي و استافيلوکوک اپيدرميديس که باکتري هاي مضر محسوب مي شوند، بالاست. اين باکتري ها موجب تجزيه دورشته اي در DNA مي شوند. اين آسيب به DNA مي تواند منجر به ابتلا به سرطان شود. از اينرو محقان ادعا مي کنند مصرف پروبيوتيک هاي نظير سرشير به حفاظت از زنان در مقابل سرطان سينه کمک مي کند. به گفته محققان پروبيوتيک ها موجب توليد آنتي اکسيدان هاي مي شوند که گونه هاي اکسيژن واکنشي را که موجب اسيب به DNA و در نهايت ابتلا به سرطان مي شود، را خنثي مي سازد.

http://www.banounews.ir/fa/News/3448/خوردن-سرشير-به-کاهش-ريسک-سرطان-سينه-کمک-مي-کند
بستن   چاپ