بانو نیوز - طرز تهیه:
برنج را 30 دقیقه در مقداری آب و نمک خیس دهید ، پس از این مدت زمان
برنج را بشویید و بهمراه مقداری آب داخل قابلمه بریزید ( به اندازه ای آب اضافه کنید که به ارتفاع 1 بند انگشت روی
برنج را بپوشاند ).
چند قاشق
روغن ، مقداری نمک و زعفران دم کرده را به
برنج اضافه و خوب مخلوط کنید تا رنگ آب یکدست شود.
حرارت را زیاد کنید تا آب بجوشد و جذب
برنج شود (در این مدت چند بار هم بزنید ) ، پس از اینکه آب جذب
برنج شد حرارت را کم کنید و روی قابلمه را بپوشانید تا
برنج دم بکشد.
برنج آماده را از روی حرارت بردارید و 10 دقیقه صبر کنید تا
برنج کمی خنک شده و ته دیگ از قابلمه جدا شود سپس در ظرف برگردانید و همراه با گوشت یا مرغ و … سرو کنید ( بهتر است برای داشتن ته دیگی خوب از قابلمه نچسب استفاده کنید ).