آریا بانو
طرز تهیه شیرینی پسته و کشمش
يکشنبه 20 اسفند 1396 - 02:22:57
بانو نیوز -
شیرینی پسته و کشمش" src="/Uploads/News/20180311022257232.jpg" alt="شیرینی پسته و کشمش مخصوص عید نوروز,طرز پخت شیرینی پسته و کشمش" />
طرز تهیه شیرینی پسته و کشمش
مواد لازم برای شیرینی پسته و کشمش :
کره 100 گرم
شکر 150 گرم
تخم مرغ 1 عدد
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
عسل 1 قاشق سوپخوری
آرد 125 گرم
جوپرک 125 گرم
پسته تست و خرد کرده 100 گرم
کشمش 100 گرم

روش تهیه شیرینی پسته و کشمش :
فر را با دمای 190 درجه ی سانتیگراد گرم کنید. کره و شکر را با همزن برقی هم بزنید تا لطیف یکنواخت شود. سپس تخم مرغ، وانیل و عسل را افزوده و در حد مخلوط شدن هم بزنید. آرد و جو پرک را به مواد افزوده و با قاشق مخلوط کنید.
در انتها پسته و کشمش را اضافه کرده و در صورتی که خمیر خشک بود با افزودن کمی شیر خمیر را لطیف کنید. از خمیر به اندازه ی گردو برداشته و آن را در دست گرد کنید داخل سینی چرب کرده قرار داده و کمی سطح آن را فشار داده تا تخت شود آنگاه به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر بپزید. می توانید به جای کشمش از انواع میوه های خشک مثل کرنبرى استفاده کنید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته


http://www.banounews.ir/fa/News/37153/طرز-تهیه-شیرینی-پسته-و-کشمش
بستن   چاپ