بانو نیوز - طرز تهیه:
برنج را 30 دقیقه قبل از پخت در مقداری اب و نمک خیس دهید ،
برنج را با چند لیوان اب و مقداری نمک داخل قابلمه و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد سپس با اب ولرم ابکشی کنید (
برنج را زمانی ابکشی کنید که وقتی دانه
برنج را میان دو انگشت میفشارید اطراف ان نرم و مغز ان کمی خام باشد ).
سبزی ها را تمیز کنید و بشویید سپس با استفاده از خرد کن و یا با چاقو
سبزی ها را ریز خرد کنید.
داخل ماهیتابه مقداری
روغن بریزید ،
سبزی های خرد شده را داخل
روغن بریزید و چند دقیقه تفت دهید تا
سبزی ها سرخ شوند (
سبزی ها فقط باید کمی تفت بخورند و نیازی به تغییر رنگ نمیباشد ).
ته قابمه مقداری
روغن بریزید و چند حلقه
سیب زمینی ته قابلمه قرار دهید سپس لایه لایه
برنج ابکش شده و
سبزی ها تفت خورده را روی ان بریزید و با چنگال مخلوط کنید ، سیرها را خرد کنید و لابلای
برنج بگذارید.
حرارت زیر قابلمه را زیاد کنید تا
برنج شروع به بخار کردن کند سپس نصف لیوان اب و مقدار کمی نمک را مخلوط کنید و روی
برنج بدهید ، مقداری کره نیز تکه تکه کنید و روی
برنج قرار دهید ، حرارت را کم کنید و دم کنی را بگذارید تا
برنج دم بکشد.
ماهی ها را فیله کنید و کمی زردچوبه ، نمک و فلفل بزنید سپس در
روغن سرخ کنید یا
کباب نمایید ،
سبزی پلو را پس از پخت در دیس بکشید و به همراه ماهی و لیمو ترش تازه سرو کنید.
نکته: دقت کنید
سبزی را قبل از خرد کردن خوب خشک کنید تا هنگام خرد کردن آب نیندازد ، استفاده از سیر تازه به
برنج طعم و بوی خوبی خواهد داد ؛ در
صورتی که
سبزی تازه در دسترس ندارید میتوانید از چند قاشق شوید خشک استفاده کنید.