آریا بانو
تاثير ترکيب زنجبيل و فلفل قرمز بر سرطان
fiogf49gjkf0d
شنبه 20 شهريور 1395 - 1:53:27 PM
ايسنا

ترکيب تند موجود در زنجبيل موسوم به "گينرجول - 6" مي‌تواند عوارض ترکيب "کپسايسين" موجود در فلفل قرمز را از بين ببرد.

زنجبيل از جمله موادي است که خواص مفيد آن براي سلامتي مورد تاييد قرار گرفته و از طرف ديگر رژيم‌هاي غذايي سرشار از کپسايسين با ابتلا به سرطان معده مرتبط است.

محققان دريافتند کپسايسين و گينرجول - 6 به گيرنده سلولي مشابهي متصل مي‌شوند که يکي از آنها به تومورهاي سرطاني مرتبط است.

دراين بررسي کارشناسان آزمايش‌هايي را روي تعدادي موش مستعد ابتلا به سرطان ريه انجام داده‌اند. به اين موش‌ها ترکيب کپسايسين يا گينرجول - 6 يا ترکيبي از هر دو داده شد. پس از گذشت 20 هفته متخصصان مشاهده کردند موش‌هايي که تنها ترکيب کپساسين دريافت کرده بودند دچار تومورهاي سرطان ريه شده‌اند در حالي که نيمي از موش‌هاي تغذيه شده با گينرجول - 6 دچار اين عارضه شدند. همچنين تنها 30 درصد موش‌هايي که از هر دو ترکيب مصرف کرده بودند به سرطان مبتلا شدند.

به گزارش نيجر ورلد نيوز، با اين يافته‌ها متخصصان به دنبال انجام تحقيقات بيشتر براي درک عميق اثرات اين دو ترکيب روي يکديگر هستند.


http://www.banounews.ir/fa/News/3720/تاثير-ترکيب-زنجبيل-و-فلفل-قرمز-بر-سرطان
بستن   چاپ