آریا بانو
تهیه سور و سات عروسی
دوشنبه 21 اسفند 1396 - 00:05:25
بانو نیوز -
سور و سات عروسی,کیک عروسی
هر فرد در طول زندگی‌اش بارها کیک و شیرینی خریده و خورده ولی این بارکیک و شیرینی با بقیه فرق دارد. شیرینی که این بار می خرید، شیرینی عروسی شماست و قرار است کام ده ها نفر را شیرین کند!
نکات مهمی در این مورد وجود دارد. یکی از ویژگی‌هایی که کیک عروسی را از دیگر کیک‌ها متمایز می‌کند تعداد طبقات آن است. این تعداد، عدد یا فرمول خاصی ندارد ولی چیزی که در این تصمیم‌گیری تاثیر دارد تعداد مهمانان است.
قنادان بهترین افرادی هستند که می‌توانند شما را راهنمایی کنند با چه تعداد مهمان چند کیلو کیک یا شیرینی نیازدارید.
توجه داشته باشید که بزرگ‌ترین کیک یک‌طبقه‌ای که شکل و حجمی زیبا داشته باشد بیشتر از 6 کیلو نمی‌شود و معمولا برای مراسمی مثل ازدواج مرسوم نیست که کیک یک طبقه باشد بلکه کیک های دو سه طبقه هم زیباست، هم متناسب با تعداد مهمانان می‌تواند یکی از انواع دسر‌هایی باشد که همراه شام سرو می‌شود.
در تهیه کیک معمولا مواد مختلفی به‌عنوان مخلفات اضافه می‌شود که طعم و مزه خاصی به کیک می‌دهد؛ این مواد می‌تواند موز، آناناس، گردو یا شکلات باشد. توجه کنید میوه‌هایی مثل موز و آناناس ممکن است به‌دلیل برش خوردن و فاصله زمانی تهیه تا مصرف تغییر رنگ دهند پس بهتر است از آن‌ها بگذرید و انواع مغزها یا شکلات‌ها را انتخاب کنید.
در آلبوم مدل کیک گاهی نمونه‌هایی را می‌بینید که با گل طبیعی تزئین می‌شوند؛ شما می‌توانید برای این کار گلی هماهنگ با گل دست‌تان به شیرینی‌فروشی سفارش دهید تا هارمونی زیبایی داشته باشد. نکته‌ای که باید به آن توجه کنید این است که برگ‌های گرد دار جزو این گل‌ها نباشد، چون با هر حرکتی میزان زیادی از آن روی سطح کیک پخش می‌شود و آن را غیرقابل خوردن می‌کند. توجه داشته باشید که کیفیت کیک را فدای زیبایی‌اش نکنید.
اگر میزان کیک شما زیاد باشد، می‌توانید بعد از غذا از آن به‌عنوان دسر استفاده کنید. یعنی دسر را از منوی غذایی‌تان حذف کنید و بخواهید که مهمانداران کیک را بین مهمانان تقسیم کنند.
شیرین کام باشید
غیر از کیک عروسی، شیرینی هم جزو جدایی‌ناپذیر میزهای پذیرایی است ولی این‌که این شیرینی‌‌تر باشد یا خشک به سلیقه و تمایل میزبان بستگی دارد. شیرینی تر به دلیل نقل و انتقال و نگهداری بسیار سخت و دردسر آفرین معمولا برای مراسم ازدواج سرو نمی شود. کمتر خورده می شود و معمولا بعد از مراسم اضافه می آید. معمولا در مجلس عروسی به دلیل وجود کیک در کنار آن، استقبال کمی از شیرینی تر می‌شود.
اما شیرینی خشک تنوع بیشتری دارد و می‌تواند هر نوع سلیقه‌ای را راضی کند. حمل‌ونقل آن خیلی آسان است و نیازی به نگهداری در یخچال ندارد. البته کمی سنگین است و ممکن است با توجه به وزن، تعداد کمتری را شامل شود که این مورد هم با مشورت با قنادان کاملا قابل حل است. شما برای برنامه‌های روز آینده نیازی به سفارش مجدد ندارید و می‌توانید از باقی مانده آن برای پذیرایی مجدد استفاده کنید.
شیرینی های محلی
شاید ترجیح دهید از شیرینی های محلی خودتان در مراسم استفاده کنید. این رسم بسیار عالی است و می تواند مراسم شما را برای مهمانانتان جالب تر کند. معمولا از کلمپه، باقلوا و شیرینی های سنتی نظیر آنها در مراسم استفاده می کنند و اگر به عنوان شیرینی دوم باشند، به تک‌تک مهمانان تعارف خواهند شد.
منبع:برگرفته از زندگی ایده آل


http://www.banounews.ir/fa/News/37215/تهیه-سور-و-سات-عروسی
بستن   چاپ