آریا بانو
طرز تهیه کلوچه قیصی
سه شنبه 14 فروردين 1397 - 09:28:09
بانو نیوز -
پخت کلوچه قیصی,طرز پخت کلوچه قیصی
طرز تهیه کلوچه قیصی کلوچه بهاری
این کلوچه خوشمزه را برای دورهمی های بهاری تهیه کنید و از آن لذت ببرید.
مواد لازم برای کلوچه قیصی :
کره 200 گرم
تخم مرغ یک عدد
روغن زیتون یک دوم پیمانه
پودر قند یک پیمانه
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
آرد حدود 2 پیمانه

مواد میانی کلوچه قیصی :
قیصی 10 عدد
گردو یک پیمانه
دارچین یک قاشق چایخوری
پودر قند یک دوم پیمانه (برای تزیین)

طرز تهیه کلوچه قیصی :
ابتدا همه مواد میانی را در غذاساز ریخته و خرد کنید و کنار بگذارید.
برای تهیه خمیر ابتدا کره نرم شده، روغن زیتون و پودر قند را مخلوط کرده و بعد از کمی مخلوط کردن تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید.
بعد آرد را کم کم اضافه کرده و ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید.
بعد خمیر را باز کرده و وسطش به اندازه یک قاشق چایخوری از مواد میانی گذاشته و گرد کنید.
رویش را با پانچ فشار دهید تا شکل دار شود.
سپس در سینی فر چیده و در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد 20 دقیقه بپزید.
بعد رویش را بعد از سردشدن کامل با پودر قند تزیین کنید.
منبع : ماهنامه کیک و شیرینی - bartarinha.ir


http://www.banounews.ir/fa/News/37890/طرز-تهیه-کلوچه-قیصی
بستن   چاپ