بانو نیوز -
طرز تهیه مارمالاد هویج مناسب
شیرینی ها
شیرینی مربایی جزو خوشمزه ترین
شیرینی هایی هست که در دسته
شیرینی های خشک قرار می گیرد و معمولا به خاطر ماندگاری و صد البته خوشمزگی آن در دسته
شیرینی های پرطرفدار هم قرار می گیرد.
مواد لازم برای مارمالاد هویج :
هویج | 500 گرم |
شکر | 500 گرم |
پودر ژلاتین | 1 قاشق چایخوری |
گلاب | 1/4 لیوان |
پودر هل | 1 قاشق چایخوری |
زعفران دم کرده | 1 قاشق مرباخوری |
آبلیمو | 2 قاشق چایخوری |
طرز تهیه مارمالاد هویج :
هویج ها را شسته
پوست کنده و خرد کنید و در یک قابلمه بریزید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و دو لیوان آب اضافه کنید و بگذارید تا هویج بپزد و نرم شود.
سپس با میکسر هویج ها را پوره کنید. هویج پوره شده را مجدد داخل قابلمه بریزید. شکر و هل و زعفران را اضافه کنید و مخلوط کنید و اجازه دهید تا مارمالاد قوام آید.
پس از جا افتادن مارمالاد پودر ژلاتین را با گلاب مخلوط کرده و روی بخار آب بن ماری کنید تا ژلاتین کاملا حل شود. مخلوط ژلاتین را به مارمالاد اضافه کرده و هم زده سپس آبلیمو را اضافه کرده و هم زده و از روی حرارت بردارید.
اجازه دهید تا مارمالاد خنک شود سپس در بطری شیشه ای ریخته و در یخچال قرار دهید تا آماده مصرف شود.
سایر نکات:
به جای ژلاتین می توانید از تخم به استفاده کنید من برای همه ی مرباهایی که درست می کنم از تخم به استفاده می کنم.
به این صورت که یک قاشق چایخوری تخم به را لحظه اوایل پخت اضافه می کنم و در آخر پخت هسته ها را از مربا برمی دارم.
منبع : sarashpazpapion.com