بانو نیوز - طرز تهیه: کدو سبزها را بشویید و با
پوست به صورت حلقه ای و نازک برش بزنید.
داخل ماهیتابه
روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید سپس کدوهای حلقه شده را در
روغن سرخ کنید تا رنگ کدوها طلایی شود.
تخم مرغ را داخل کاسه ای بشکنید و پنیر پارمزان ، پنیر خامه ای ، ریحان خرد شده ، نمک و فلفل را اضافه و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود سپس روی کدوهای سرخ شده بریزید و پخش کنید.
حرارت را ملایم کنید تا کوکو بپزد ، پس از اینکه یک طرف طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر نیز چند دقیقه حرارت ببیند و طلایی شود سپس برش بزنید و سرو کنید.