بانو نیوز - طرز تهیه: 1/2 لیوان
شیر را داخل کاسه ای بریزید و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید ، کاسه را روی حرارت بخار آب قرار دهید و هم بزنید تا ژلاتین حل شود.
خامه را داخل قابلمه ای بریزید ، باقی مانده
شیر را کم کم به خامه اضافه و مخلوط کنید و پس از اینکه یکدست شد شکر را اضافه کنید ، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا شکر حل شود.
پس از اینکه مخلوط
شیر و خامه داغ شد از روی حرارت بردارید ( دقت کنید داغ شود اما به نقطه جوش نرسد ) و
شکلات تخته ای رنده شده ، اسانس وانیل ، پودر کاکائو و مخلوط
شیر و ژلاتین را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
پاناکوتا را در ظرف بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود سپس با خامه ،
میوه و … تزیین و سرو کنید.
نکته: در صورت تمایل میتوانید مقدار پودر کاکائو یا
شکلات را بیشتر کنید تا رنگ پاناکوتا تیره تر شود.