آریا بانو
مراقب غذاهاي آلوده به«بوتوليسم»باشيد/علائم مسموميت مرگبار
چهارشنبه 30 فروردين 1396 - 6:58:33 AM
بيتوته
دکتر يسنا بهمنش، گفت: مسموميت با مواد غذايي در اثر آلودگي غذا در جريان توليد فرآورده هاي غذايي، تهيه و نگهداري آنها ايجاد مي شود.

وي اظهار داشت: مصرف کنندگان بايد دقت داشته باشند از مصرف کنسروهايي که در قوطي آنها آثار نشت، برآمدگي و فرورفتگي و زنگ زدگي مشاهده مي شود خودداري نمايند.همچنين مصرف کنندگان بايد به تاريخ توليد و انقضا محصولات هنگام خريد دقت نمايند.

بهمنش همچنين ادامه داد: هنگام مصرف غذاهاي کنسرو شده حتما آنها را به مدت 20 دقيقه بجوشانند.

دبير ستاد مرکزي اطلاع رساني دارو و سموم سازمان غذا و دارو در ادامه با بيان اينکه يکي از کشنده ترين مسموميت هاي غذايي موسوم به «بوتوليسم» نام دارد اظهار داشت: اين نوع مسموميت در اثر مصرف مواد غذايي مانند سوسيس، کالباس، کنسرو ماهي، کنسرو ذرت، کنسرو لوبيا، کشک خام و عسل طبيعي که در شرايط نامناسب و غير بهداشتي تهيه و نگهداري شده اند، ايجاد مي شود.

بهمنش گفت: علائم اين نوع مسموميت که برخي اوقات منجر به مرگ مي شود شامل تاري ديد، دوبيني و اختلال در گوارش است که مصرف کننده در چنين مواردي سريعا به پزشک مراجعه نمايد.


http://www.banounews.ir/fa/News/4455/مراقب-غذاهاي-آلوده-به«بوتوليسم»باشيد-علائم-مسموميت-مرگبار
بستن   چاپ