بانو نیوز - طرز تهیه: جو و بلغور را از 1
ساعت قبل در مقداری آب سرد خیس دهید ، هویج و
سیب زمینی را خرد کنید و کنار بگذارید.
پیاز را خرد کنید و همراه با مرغ و 4 لیوان آب داخل قابلمه بریزید و با حرارت ملایم بپزید و پس از 1
ساعت جو ، بلغور و هویج را به آن اضافه کنید ، پس از 1
ساعت سیب زمینی خرد شده را اضافه کنید ، دقت کنید در تمام مراحل حرارت زیر ظرف کاملا ملایم و درب ظرف بسته باشد.
وقتی مواد کاملا پختند در ظرف را بردارید و اجازه دهید تا کمی آب سوپ کشیده شود و اگر مرغی که استفاده کردید دارای استخوان بود آن را جدا کنید ، پس از اینکه آب سوپ کشیده شد ، 1 قاشق غذا خوری آرد را در 1 لیوان
شیر سرد حل کنید و داخل سوپ بریزید و مخلوط کنید سپس باقیمانده
شیر را کم کم به سوپ اضافه کنید ، توجه داشته باشید که یکباره تمام
شیر را داخل ظرف نریزید.
پس از اضافه کردن
شیر و تا آخرین مرحله پخت در ظرف را باز بگذارید و کمی حرارت را بیشتر کنید و هرچند دقیقه یکبار سوپ را هم بزنید ، اغلب 1
ساعت بعد از اضافه کردن
شیر ، سوپ آماده مصرف است ، از 1
ساعت به بعد هرچه سوپ بیشتر روی حرارت باشد غلیظ تر میشود که این بستگی به خودتان دارد.
چند دقیقه قبل از سرو آبلیمو و فلفل را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید و نمک آن را تست نمائید ، سوپ را در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با جعفری خرد شده و مقداری خامه تزئین کنید ( میتوانید سوپ را داخل میکسر بزنید تا یکدست شود سپس سرو کنید ).