آریا بانو
کشفيات تازه از خواص ضد سرطاني گوجه فرنگي
چهارشنبه 27 ارديبهشت 1396 - 12:59:05 PM
آريا
نتايج يک بررسي آمريکايي- ايتاليايي جديد نشان مي دهد، خوردن گوجه فرنگي بطور کامل مي تواند روند رشد سلول هاي سرطان معده را کند سازد و همچنين در پيشگيري از ابتلا به اين سرطان مفيد است.
 نتايج اين بررسي که توسط پژوهشگران مرکز تحقيقات تومور در ايتاليا با همکاري پژوهشگران دانشگاه تمپل آمريکا انجام شده است، امروز (سه شنبه) در ژورنال فيزيولو‍ژي سلولي منتشر شده است.
 براي دستيابي به نتايج اين پژوهش پ‍ژوهشگران عصاره گوجه فرنگي را آناليز کردند تا پي ببرند چه اثري در معالجه نشانه هاي مختلف سرطان معده دارد.در اين بررسي نمونه هايي از دو نژاد گوجه فرنگي گرفته شد.
براساس نتايج اين بررسي، عصاره هر دو نوع گوجه فرنگي قدرت سلول هاي سرطاني براي رشد وتکثير را کاهش مي دهند، علاوه بر اينکه موجب مرگ سلول هاي سرطاني مي شوند.
اين پ‍ژوهشگران اعلام کردند نتايج اين بررسي فقط محدود به پيشگيري نيست بلکه زمينه يافتن يک راه مداواي جديد براي سرطان معده را فراهم مي کنند.
دانيلا بارون مدير اين تيم پژوهشي از مرکز پژوهش هاي تومور در ايتاليا مي گويد:« به نظر مي رسد تأثير گوجه فرنگي مربوط به برخي ترکيبات خاص آن مثل ليکوپن(Lycopee) نيست بلکه بايد گوجه فرنگي و ترکيبات آن به طور کلي در نظر گرفته شود».
پژوهشي که پيشتر انجام شده بود صرفا بر روي خاصيت ماده شيميايي ليکوپن که عامل رنگ قرمز گوجه فرنگي است تمرکز کرده بود و نشان مي داد که اين ماده در مبارزه با سرطان مفيد است.براساس نتايج اين بررسي، گوجه فرنگي هاي کامل مي تواند براي پيشگيري از سرطان معده و درمان آن مفيد باشد.
پرفسور آنتونيو جيرودانو مدير مؤسسه اي در پزشکي مولکولي در دانشگاه تمپل آمريکا مي گويد:« نتايج ما حاکي از اهميت تناول کامل برخي مواد غذايي است، نه فقط براي پيشگيري از سرطان بلکه به عنوان راهبردي براي حمايت از شيوه رايج معالجه سرطان».
وي افزود:« سرطان معده از تومورهايي است که بيشترين شيوع را در ميان افراد مسن دارد، چرا که 60 درصد از افرادي که تشخيص ابتلا به سرطان معده براي آنهاصورت مي گيرد، در سن 65 سالگي يا بالاتر هستند».

http://www.banounews.ir/fa/News/4627/کشفيات-تازه-از-خواص-ضد-سرطاني-گوجه-فرنگي
بستن   چاپ