آریا بانو
مولاوردي: زنان براي استيفاي حقوق شرعي و قانوني خود در انتخابات مشارکت کنند
چهارشنبه 27 ارديبهشت 1396 - 1:40:31 PM
ايسنا

شهيندخت مولاوردي افزود: حضور زنان در انتخابات مي‌تواند بر تشويق ساير اعضاي خانواده براي راي دادن و مشارکت در تعيين سرنوشت خود موثر باشد. زنان در خانواده و جامعه هم به عنوان يک گروه مرجع حضور دارند. به عنوان نمونه زنان تحصيلکرده و آگاه در خانواده و اجتماع مي‌توانند محل رجوع باشند چون با اشرافي که به مسائل مبتلابه جامعه دارند و با آگاهي نسبت به تاثير انتخابات بر تعيين سرنوشت خود، خانواده و جامعه مي‌توانند حضور تعيين کننده‌اي پاي صندوق‌هاي راي داشته باشند بنابراين زنان چه به عنوان دختر، همسر، مادر و خواهر مي‌توانند اهميت مشارکت حداکثري در انتخابات را به ساير اعضاي خانواده يادآور شوند.

وي درباره تبعات مشارکت اندک در انتخابات اظهار کرد: مشارکت حداقلي به طور قطع نمي‌تواند ما را در تحقق اهدافي که مد نظرمان است، ياري دهد بنابراين ما بايد در انتخابات مشارکت و از اين طريق وضعيت مطلوب مد نظر خود را دنبال کنيم و ميدان را خالي نکنيم چرا که اين کار موجب به وجود آمدن وضعيتي مي‌شود که مطلوب ما نيست.

مولاوردي در ادامه گفت: هر چه به زمان برگزاري انتخابات نزديک‌تر مي‌شويم حساسيت شرايط و اهميت مشارکت در اين رويداد بيشتر نمود پيدا مي‌کند. با توجه به وضعيتي که در چندين انتخابات اخير داشته‌ايم،انتظار مي‌رود که اين حساسيت توسط مردم آگاه و فهيم درک شود و در اين انتخابات مشارکت کنند.

وي تاکيد کرد: شرکت در انتخابات تنها تعيين کننده سرنوشت چهار سال آينده کشور نيست بلکه مي‌تواند مقدمات بسياري از سياست‌ها را فراهم کند که آثار آن ساليان متمادي بر فرآيندهاي اقتصادي، اجتماعي،‌سياسي و فرهنگي تاثير مي‌گذارد. کمااينکه سياست‌هاي دولت قبل فقط محدود به هشت سال گذشته نبود و ساليان سال مي‌تواند جامعه و خانواده را متاثر کند. ما با علم به اين واقعيت مي‌توانيم تصميم درستي بگيريم و انتخاب آگاهانه‌اي انجام دهيم.

معاون رئيس جمهور در امور زنان و خانواده در گفت: پس از برگزاري دوره‌هاي مختلف انتخابات انتظار داشتيم تا شاهد انتخابات برنامه محور باشيم اما متاسفانه در اين دوره نيز اين اتفاق نيفتاد و مناظره‌ها که مي‌توانست اين توقع را برآورده کند، کمتر مجالي براي  پرداختن به اين کار شد.

مولاوردي در پايان اظهارکرد: مناظره‌ها از همان ابتدا توسط برخي کانديداها از مسير خود منحرف شد و تا پايان اين مسير ادامه پيدا کرد. اکنون زمان چنداني تا برگزاري انتخابات باقي نمانده است اما تنها کانديدايي که برنامه خود را به طور مکتوب اعلام کرده، دکتر روحاني است. ما همچنان منتظر هستيم تا ساير کانديداها برنامه‌هاي خود را در حوزه‌هاي مختلف به صورت مکتوب اعلام کنند چرا که  برنامه‌هاي مکتوب در انتخاب مردم مي تواند تاثيرگذارباشد و بعدها امکان مطالبه‌گري مردم نسبت به اجراي آن‌ها را فراهم کند.


http://www.banounews.ir/fa/News/4632/مولاوردي--زنان-براي-استيفاي-حقوق-شرعي-و-قانوني-خود-در-انتخابات-مشارکت-کنند
بستن   چاپ