بانو نیوز - طرز تهیه: یکی از پیازها را خلالی خرد کنید و در مقداری
روغن تفت دهید تا طلایی شود ، قارچ ها را نیز خرد کنید و در
روغن سرخ نمایید. گوشت های آب پز شده را اضافه نموده و کمی تفت دهید.
رب انار و یک لیوان آب ، نمک و فلفل را اضافه کنید و اجازه دهید خورشت به جوش بیاید.
پس از به جوش آمدن خورشت حرارت را کم کنید ، در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا آب خورشت نصف شود و خورشت جا بیفتد سپس در ظرف بکشید و بهمراه نان یا
برنج سرو کنید.
نکته ها: میتوانید بجای رب انار 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی استفاده کنید ، استفاده از فلفل دلمه ای سلیقه ای میباشد.