آریا بانو
روش صحیح دم‌کردن گل گاوزبان و لیموعَمانی
سه شنبه 19 تیر 1397 - 7:58:06 AM
بانو نیوز - گل گاوزبان گیاهی سرشار از فایده است؛ به‌خصوص برای کسانی که به هردلیل دچار استرس‌های جسمی و فکری و عاطفی زیادی باشند. اما مهم‌ترین مسئله این است که روش صحیح دم‌کردن گل گاوزبان را بدانیم. برای آشنایی با صحیح‌ترین روش دم‌کردن گل گاوزبان ادامه این مقاله روزچین را بخوانید.
گل گاوزبان
مزاج گل گاوزبان گرم و تر است. خوراکی‌هایی که مزاج گرم و تر دارند برای بسیاری از مردم مفید هستند و عوارض ندارند و یا اینکه عوارض کمی دارند. گل گاوزبان مزاج انسان را از اعتدال دور نمی‌کند و به‌همین‌دلیل معروف است و استفاده زیادی دارد.
روش صحیح دم‌کردن گل گاوزبان و لیموعمانی
مواد لازم برای چهار تا شش نفر
گل گاوزبان: سه قاشق غذاخوری
لیموعمانی شکسته: یک عدد
عسل: دو قاشق مرباخوری در هر لیوان
آب جوش: چهار لیوان
دم‌کردن گل گاوزبان و لیموعمانی
دم‌کردن گل گاوزبان برای تهیه دمنوش گل گاوزبان و لیموعمانی، ابتدا روی لیموعمانی‌ها را چند سوراخ زده یا آن‌ها را از وسط نصف کنید و به همراه گل‌های خشک گل گاوزبان در قوری چینی بریزید و به آن آب جوش اضافه کنید. اجازه دهید دمنوش گل گاوزبان روی حرارت ملایم به‌مدت 20 تا 30 دقیقه دم بکشد. پس از گذشت این مدت، مقداری عسل یا نبات به آن اضافه کرده و میل کنید.
توجه داشته باشید برای اینکه عسل خواصش را از دست ندهد، صبر کنید تا دمنوشتان ولرم شود و سپس عسل را به آن اضافه کنید.
نکات بسیار مهم در مورد مصرف دمنوش گل گاوزبان
زنان حامله و شیرده مضر است. wp-image-39002 size-full" title="مصرف دمنوش گل گاوزبان برای زنان حامله و شیرده مضر است." src="/Uploads/News/20180709091741087.jpg" alt="دم‌کردن گل گاوزبان" width="315" height="215" srcset="/Uploads/News/20180709091741087.jpg 696w, https://www.roozcheen.com/wp-content/uploads/2018/07/گل-گاو-زبان-300x172.png 300w" sizes="(max-width: 696px) 100vw, 696px" /> نکات زیر را رعایت کنید. توجه داشته باشید که مصرف گل گاوزبان به‌تنهایی در افرادی که فشارخون بالا دارند، می‌تواند به‌شدت خطرناک باشد. پس این افراد باید آن را همراه‌ با لیموعمانی مصرف کنند. مصرف بیش از پنج روز مداوم گل گاوزبان، ممکن است باعث عادت به این دمنوش شود؛ بنابراین در صورت پنج روز استفاده مدام، سه روز فاصله انداخته و سپس دوباره مصرف کنید. مصرف دمنوش گل گاوزبان برای زنان حامله و شیرده مضر است. از دست ندهید: سرخ کردن ماهی در کنار سبزیجات معطر و خوش‌رنگ
یادتان باشد که گل گاوزبانی مرغوب است که دارای دم سفید و گلبرگ‌های بنفش باشد. می‌توانید این دمنوش مفید را به‌جای یک وعده چای روزانه‌تان دم کرده و با عزیزانتان نوش جان کنید.
خواندن مقالات زیر پیشنهاد می‌شود:
خواص و طرز دم‌کردن قهوه سبز
دمنوش زرشک و فواید بی‌نظیر آن
خواص زنجبیل و دارچین دمنوش خوش عطر و بو
دمنوش لاغری

http://www.banounews.ir/fa/News/54870/روش-صحیح-دم‌کردن-گل-گاوزبان-و-لیموعَمانی
بستن   چاپ