بانو نیوز - طرز تهیه: قهوه فوری و نسکافه را با 1 لیوان آب جوش مخلوط کنید ، مقداری یخ اضافه کنید و کناری قرار دهید ( در زمان استفاده یخ را خارج کنید ) ، برای تهیه کرم موکا پنیر ماسکارپونه یا خامه ای را با همزن بزنید تا یکدست شود سپس قهوه سرد و پودر قند را اضافه و مخلوط کنید.
در ادامه خامه فرم گرفته را به کرم قهوه اضافه و به آرامی مخلوط کنید ، پس از مخلوط کردن نصف مواد را داخل کاسه دیگری بریزید و به آن پودر کاکائو اضافه کنید ( میتوانید به جای خامه از همان مقدار پنیر ماسکارپونه یا خامه ای استفاده کنید ).
ته قالب مقداری بیسکوییت یا
کیک قرار دهید و روی ان مقداری کرم موکا بریزید ، روی کرم مقداری چیپس شکلاتی بپاشید و روی آن مقداری کرم شکلاتی بریزید ، لایه بعدی نیز مجدد بیسکوییت ، کرم موکا و کرم شکلاتی بریزید.
پس از اضافه کردن آخرین لایه ( کرم شکلاتی ) باقی مانده
شکلات چیپسی را روی
کیک بریزید سپس روی قالب
کیک را با سلفون بپوشانید و 12 – 24
ساعت داخل یخچال استراحت دهید تا طعم ها جذب هم شود ، پس از این مدت زمان
کیک دسر را برش بزنید و سرو کنید.
نکته: برای تهیه این
کیک دسر فوق العاده خوشمزه میتوانید از بیسکوییت ،
کیک یا
شیرینی استفاده کنید ، همچنین میتوانید میان لایه های
کیک از مغز گردوی خرد شده نیز استفاده کنید.