آریا بانو
طرز تهیه شیرینی نان چرخی
دوشنبه 25 تير 1397 - 01:44:05
آریا بانو -
شیرینی نان چرخی از شیرینی های خوشمزه قزوین
مواد لازم برای شیرینی نان چرخی :
آرد برنج 750 گرم
آرد سفید 750 گرم
روغن جامد 750 گرم
پودر قند 375 گرم
زرده تخم مرغ 5 عدد
ماست 1 لیوان
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
پودر هل 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه شیرینی نان چرخی :
روغن، پودر قند را با همزن می زنیم تا خوب با هم مخلوط بشوند. بعد زرده های تخم مرغ را همراه با پودر هل اضافه و دوباره با همزن می زنیم.
حالا بکینگ پودر را به ماست اضافه و مخلوط می کنیم بعد به مواد دیگرمان اضافه می کنیم. بعد از اینکه موادمان خوب با هم مخلوط و یکدست شدن همزن را کنار می گذاریم و آرد برنج، آرد سفید را یک مرتبه اضافه می کنیم با دست شروع می کنیم به مخلوط کردن و ورز دادن (البته نباید خیلی ورز بدهیم چون خمیر به روغن افتاده و سفت می شود)
خمیر را به شکل گلوله در می آوریم و روی آن را با کیسه فریزر می پوشانیم و در جای خنک قرار می دهیم تا به مدت 12 ساعت خمیر استراحت کنید. قالب نان چرخی را به چرخ گوشت نصب می کنیم.
خمیر را بعد از استراحت دوباره کمی ورز می دهیم تا نرم بشود حالا داخل چرخ گوشت می ریزیم و از چرخ رد می کنیم بعد به اندازه دلخواه خمیر را برش می دهیم.
در سینی فر می چینیم روی آن مقداری پودر پسته می ریزیم بعد در طبقه وسط فر با حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار می دهیم.
نکته برای تهیه شیرینی نان چرخی :
1. یک ربع قبل فر را روشن کنید تا گرم شود.
2. برای تزیین روی شیرینی ها به جای پودر پسته از خرفه هم می توانید استفاده کنید.
3. آرد برنج و پودر قند را از حریر رد کنید.
4. آرد سفید را از الک رد کنید.
منبع : bartarinha.ir


http://www.banounews.ir/fa/News/55390/طرز-تهیه-شیرینی-نان-چرخی
بستن   چاپ