آریا بانو
طرز تهیه کوکی پسته ای
دوشنبه 3 خرداد 1400 - 17:20:00
آریا بانو - کلوچه یکی از شیرینی های سنتی و خوشمزه ایرانی است که همراه با چای به عنوان میان وعده و عصرانه سرو می شود. کلوچه ها معمولا به صورت مغز دار طبخ می شود که فواید زیادی دارد. یک نوع دیگر کلوچه طبخ می شود که مغز دار نیست و به آن ها کوکی گویند. کوکی پسته ای از پسته خرد شده و پودر شده به همراه شکلات خرد شده، تهیه می شود که به دلیل وجود پسته بسیار مقوی و خوشمزه می شود. این کوکی ها بسیار خوشمزه و ترد هستند و می توان به عنوان شیرینی یا همراه با چای برای عصرانه طبخ و سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکی پسته ای در ادامه با سایت فرهنگی چی شی همراه باشید. مواد لازم کوکی پسته ای کره 90 گرم شکر دانه ریز نصف لیوان شکر قهوه ای دو و نیم قاشق غذا خوری تخم مرغ 1 عدد آرد 1 لیوان نشاسته ذرت 1 قاشق غذا خوری (5 گرم) بکینگ پودر نصف قاشق چای خوری نمک 1 پنس پسته پودر شده نصف لیوان پسته خرد شده نصف لیوان شکلات شیری 100 گرم طرز تهیه کوکی پسته ای مرحله اول برای تهیه کوکی خوشمزه با طعم پسته ای در ابتدای کار، یک کاسه برداشته و شکر دانه ریز و شکر قهوه ای و کره ای که نیم ساعت زود تر از یخچال خارج کرده ایم و نرم شده است را درون کاسه می ریزیم و با همزن می زنیم تا کرم رنگ شود. مرحله دوم سپس تخم مرغ را اضافه کرده و هم می زنیم تا با دیگر مواد یکدست شود. در ادامه آرد را به همراه نشاسته و بکینگ پودر و نمک و پسته پودر شده به مخلوط اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم تا کاملا با هم ترکیب و یکدست شوند. مرحله سوم در این مرحله پسته خرد شده و شکلات خرد شده را به آن اضافه می کنیم و در حدی مخلوط می کنیم تا یک خمیر یک دست بوجود آید و پسته و شکلات در تمام خمیر پخش شوند. در ادامه روی خمیر را به صورت کامل با سلفون می پوشانیم. مرحله چهارم سپس می گذاریم 20 دقیقه درون یخچال استراحت کند. سپس خمیر را به 12 قسمت مساوی تقسیم می کنیم و به صورت گلوله در می آوریم. روی سینی فر را کاغذ روغنی قرار می دهیم. گلوله ها را روی کاغذ روغنی قرار می دهیم مرحله پنجم و در فری که از قبل با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کرده ایم، به مدت 11 تا 12 دقیقه قرار می دهیم تا بپزد. سینی فر را از فر خارج کرده و 10 دقیقه زمان می دهیم تا خنک شود و از حرارت بیفتد. سپس آن را از کاغذ روغنی جدا می کنیم و در ظرف مناسب قرار می دهیم.

کلوچه یکی از شیرینی های سنتی و خوشمزه ایرانی است که همراه با چای به عنوان میان وعده و عصرانه سرو می شود. کلوچه ها معمولا به صورت مغز دار طبخ می شود که فواید زیادی دارد. یک نوع دیگر کلوچه طبخ می شود که مغز دار نیست و به آن ها کوکی گویند. کوکی پسته ای از پسته خرد شده و پودر شده به همراه شکلات خرد شده، تهیه می شود که به دلیل وجود پسته بسیار مقوی و خوشمزه می شود. این کوکی ها بسیار خوشمزه و ترد هستند و می توان به عنوان شیرینی یا همراه با چای برای عصرانه طبخ و سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکی پسته ای در ادامه با سایت فرهنگی چی شی همراه باشید.
مواد لازم کوکی پسته ای
کره90 گرم
شکر دانه ریزنصف لیوان
شکر قهوه ایدو و نیم قاشق غذا خوری
تخم مرغ1 عدد
آرد1 لیوان
نشاسته ذرت1 قاشق غذا خوری (5 گرم)
بکینگ پودرنصف قاشق چای خوری
نمک1 پنس
پسته پودر شدهنصف لیوان
پسته خرد شدهنصف لیوان
شکلات شیری100 گرم
طرز تهیه کوکی پسته ای
مرحله اول
برای تهیه کوکی خوشمزه با طعم پسته ای در ابتدای کار، یک کاسه برداشته و شکر دانه ریز و شکر قهوه ای و کره ای که نیم ساعت زود تر از یخچال خارج کرده ایم و نرم شده است را درون کاسه می ریزیم و با همزن می زنیم تا کرم رنگ شود.
مرحله دوم
سپس تخم مرغ را اضافه کرده و هم می زنیم تا با دیگر مواد یکدست شود. در ادامه آرد را به همراه نشاسته و بکینگ پودر و نمک و پسته پودر شده به مخلوط اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم تا کاملا با هم ترکیب و یکدست شوند.
مرحله سوم
در این مرحله پسته خرد شده و شکلات خرد شده را به آن اضافه می کنیم و در حدی مخلوط می کنیم تا یک خمیر یک دست بوجود آید و پسته و شکلات در تمام خمیر پخش شوند. در ادامه روی خمیر را به صورت کامل با سلفون می پوشانیم.
مرحله چهارم
سپس می گذاریم 20 دقیقه درون یخچال استراحت کند. سپس خمیر را به 12 قسمت مساوی تقسیم می کنیم و به صورت گلوله در می آوریم. روی سینی فر را کاغذ روغنی قرار می دهیم. گلوله ها را روی کاغذ روغنی قرار می دهیم
مرحله پنجم
و در فری که از قبل با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کرده ایم، به مدت 11 تا 12 دقیقه قرار می دهیم تا بپزد. سینی فر را از فر خارج کرده و 10 دقیقه زمان می دهیم تا خنک شود و از حرارت بیفتد. سپس آن را از کاغذ روغنی جدا می کنیم و در ظرف مناسب قرار می دهیم.

http://www.banounews.ir/fa/News/593355/طرز-تهیه-کوکی-پسته-ای
بستن   چاپ