آریا بانو
«کیک پای میوه» عصرانه بهاری ویژه برای روزهای آخر هفته
جمعه 7 خرداد 1400 - 16:22:32
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

آخرین خبر / کیک پای میوه
موادلازم :
ارد،،،،٣٠٠ گرم (٢ لیوان دسته دارپر)
تخم مرغ،،،،٤ عدد
شکر،،،، ١ لیوان
بکین پودر،،،١ق چ
وانیل،،،١/٤ ق چ
روغن مایع ٣/٤لیوان
نمک،،،،یک پنس
پودرنارگیل،،،٤ ق س پر
شیر،یااب ویاابمیوه١/٣ لیوان
طرزتهیه :
فرگازی رودمای١٨٠ درجه (فقط شعله ی پایین)فربرقی رودمای ١٦٠ درجه (فقط سیستم فن) روشن شود.اردونمک وبپ ٣ بارالک شود.پودرنارگیل اضافه ومخلوط بشه.
کپسولای پای روداخل قالب وداخل سینی بذارین. 
تخم مرغ هاروکمی بزنین،سپس شکرووانیل رواضافه و٨ دقیقه بزنین تاسفیدوپفکی وکشداربشن،سپس اول شیروبعدروغن مایع رواضافه ودرحدمخلوط شدن بزنین،مخلوط موادخشک روتوسه مرحله اضافه وبالیسک ویاویسک مخلوط کنین واروم هم بزنین(گلوله ای ازاردنمونه تومایع کیک). 
مایع کیک روتانیمه داخل کپسولا بریزین وروشون رواسلایس هایی ازمیوه ی دلخواه بذارین،سینی روداخل فرداغ به مدت ٣٠ دقیقه بذارین،٥ دقیقه ی اخروگریل زدم.
نوش جان
از صفحه فلورا

http://www.banounews.ir/fa/News/596011/«کیک-پای-میوه»-عصرانه-بهاری-ویژه-برای-روزهای-آخر-هفته
بستن   چاپ