آریا بانو
آش گندم و جو
دوشنبه 1 مرداد 1397 - 00:45:56
آریا بانو - طرز تهیه: گندم و جو را از شب قبل با چند لیوان اب خیس دهید ، سبزی آش را تمیز کنید و بشویید سپس با چاقو ساطوری کنید ( ریز خرد کنید ).
داخل قابلمه چند لیوان آب بریزید ، گندم و جو را اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب به جوش بیاید ، پس از ایکه آب به جوش آمد برنج شسته را اضافه کنید ، حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید مواد به ارامی بپزند ( اگر در طول پخت آش اب نیاز بود میتوانید آب جوش اضافه کنید ).
پیازها را خلالی خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس سیرهای خرد شده و سبزی های ساطوری شده را اضافه کنید و چند دقیقه تقت دهید و پس از اینکه گندم و جو پختند به آش اضافه کنید.
چغندرهای قرمز و باقلاها را جداگانه بپزید و همراه با 2 قاشق غذاخوری کشک به مواد دیگر اضافه کنید ( این مواد را 30 دقیقه آخر کار اضافه کنید ) ، پس از 30 دقیقه آش را در ظرف بکشید و همراه با نعنا داغ ، کشک و پیاز داغ تزیین و سرو کنید.
نکته: این اش گوشت ندارد اما اگر دوست داشتید میتوانید کمی گوشت قرمز را جداگانه بپزید و ریش ریش کنید و همزمان با اضافه کردن سبزی ها اضافه نمائید.
برای تهیه نعنا داغ کمی نعنای خشک را با مقداری روغن 1 دقیقه تفت دهید ؛ سبزی های آش شامل ترکیبی مساوی از جعفری ، تره ، گشنیز و اسفناج است اما اگر اسفناج در دسترس نبود از برگ چغندر هم میتوانید استفاده کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/60233/آش-گندم-و-جو
بستن   چاپ