آریا بانو
طرز تهیه پنکیک خوشمزه در پانزده دقیقه
پنجشنبه 11 مرداد 1397 - 12:07:38
آریا بانو - پنکیک یا همان کیک تابه‌ای نوعی شیرینی سبک است که معمولاً در تابه و در مدت‌زمان اندکی آمادۀ سرو می‌شود. پنکیک‌ها را می‌توان در طعم‌های مختلفی تهیه کرد. این شیرینی خوشمزه برای وعدۀ صبحانه یا میان‌وعدۀ بچه‌ها گزینۀ بسیار خوبی‌ست و اکثر افراد طعم آن را دوست دارند. اگر مایل هستید در مدت‌زمان اندکی یک پنکیک خوشمزه آماده کنید، در ادامه با مجلۀ روزچین همراه شوید و طرز تهیه پنکیک خوشمزه در پانزده دقیقه را ببینید.

برای کاهش  چربی خون چه بخوریم؟
آیا با 15 ماده غذایی قاتل چربی خون آشنا هستید؟
اگر به دنبال راهی بی‌دردسر برای کم کردن کلسترول خون هستید این کتاب الکترونیکی برای شماست
کافی است نشانی ایمیل خود را در فرم زیر وارد کنید تا یک نسخه از این کتاب ارزشمند را رایگان برای شما بفرستیم​
دانلود رایگان
مواد لازم برای تهیۀ پنکیک خوشمزه
آرد چندمنظوره: یک پیمانه
تخم‌مرغ: یک عدد
شکر سفید: یک‌چهارم پیمانه
شیر: یک پیمانه
بکینگ‌پودر: دو قاشق چایخوری
روغن سبزیجات: دوقاشق غذاخوری
نمک: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه پنکیک خوشمزه و سریع


طرز تهیه پنکیک از هر نوعی که باشد اصلاً سخت نیست و مدت‌زمان کمی (حدود پانزده دقیقه) از شما وقت می‌گیرد. قبلاً طرز تهیۀ پنکیک ساده ، طرز تهیۀ پنکیک سیب‌زمینی و همچنین طرز تهیۀ پنکیک پیازچه را به شما آموزش داده‌ایم.
برای تهیۀ این میان‌وعدۀ خوشمزه ، به‌عنوان اولین مرحله، یک ظرف گود بردارید. آرد را درون ظرف بریزید و در مراحل بعدی شکر و بکینگ‌پودر را اضافه کنید. حالا نوبت نمک است. نمک را هم اضافه کرده و همگی را به کمک همزن دستی باهم مخلوط کنید تا یکنواخت شوند.
از دست ندهید: غذای سریع: لاهماجون ترکیه‌
شیر را پیمانه کنید و به‌اندازۀ یک پیمانه شیر به مخلوط‌ حاصله اضافه نمایید. در ظرف جداگانه‌ای، تخم‌مرغ را بشکنید و آن را هم‌بزنید تا زرده و سفیده مخلوط شوند. حالا تخم‌مرغ را هم به مخلوط آرد اضافه کنید. به‌اندازۀ دو قاشق غذاخوری روغن سبزیجات اضافه کنید تا ملاتتان نرم‌تر شود. همچنان به عمل هم‌زدن ادامه دهید تا تمام مواد با هم خوب ترکیب شوند.
تابه را چرب کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود. حالا به اندازۀ یک پیمانۀ کوچک از ملات پنکیک را مطابق ویدئو درون تابه بریزید و اجازه دهید برشته شود. پنکیک را برگردانید تا سمت دیگر آن نیز برشته شود. شما می‌توانید تا تمام‌شدن ملات پنکیک، این کار را ادامه دهید و چندین تکه پنکیک خوشمزه داشته باشید.
بعد از اینکه پنکیک‌ها آماده شد، آن‌ها را روی‌ هم قرار دهید و در ظرف دلخواهتان سرو کنید. پنکیک‌ها هم مانند انواع وافل به‌خودی‌ِخود شیرینی چندانی ندارند و برای افرادی‌ که رژیم‌های لاغری را دنبال می‌کنند، گزینۀ مناسبی هستند. اما اگر شما خواهان میزان شیرینی بیشتری هستید می‌توانید مطابق ویدئو پنکیک را با عسل یا حتی مربا سرو کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید. نوش جان!
منبع: allrecipe

http://www.banounews.ir/fa/News/68240/طرز-تهیه-پنکیک-خوشمزه-در-پانزده-دقیقه
بستن   چاپ