آریا بانو
کیک شکلاتی خیس بهانه‌ای شیرین برای دورهمی
دوشنبه 15 مرداد 1397 - 4:05:41 PM
آریا بانو - کیک شکلاتی خیس یکی از کیک‌های خوشمزه و پرطرفدار است. این کیک خوشمزه به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود.
کیک خیس کیک شکلاتی خیس خوشمزه و محبوب مواد لازم
آرد: یک و سه‌چهارم پیمانه شکر: دو پیمانه کاکائو: سه‌چهارم پیمانه عصارۀ وانیلی: دو قاشق چایخوری شیر: یک پیمانه روغن سبزیجات: نصف پیمانه نمک: یک قاشق چایخوری کره: یک قاشق چای‌خوری آب جوش: یک پیمانه جوش شیرین: یک و یک‌دوم قاشق چایخوری بکینگ پودر: یک و یک‌دوم قاشق چایخوری تخم‌مرغ: دو عدد مواد لازم برای شکلات لای کیک
کره: یک پیمانه پودر قند: دو پیمانه کاکائو: یک و یک‌دوم پیمانه شیر: دوسوم پیمانه عصارۀ وانیلی: یک قاشق چایخوری طرز تهیه
کیک خانگی کیک خیس و تزئین زیبای آن برای تهیه کیک شکلاتی خیس ابتدا کیک را آماده کنید و سپس به‌سراغ آماده‌کردن شکلاتِ لای کیک بروید. برای شروع مقدار یک و سه‌چهارم پیمانه آرد را در ظرفی الک کنید. سپس دو پیمانه شکر، سه‌چهارم پیمانه کاکائو، 1 ½ قاشق چای‌خوری جوش شیرین، یک و یک‌دوم قاشق چایخوری بکینگ‌پودر و یک قاشق چایخوری نمک به آن اضافه کنید. حالا مواد را خوب هم‌بزنید تا کامل باهم ترکیب شده و در یک نقطه جمع نشوند. بعد از این کار دو عدد تخم‌مرغ و یک پیمانه شیر را نیز داخل ظرف بریزید. نصف پیمانه روغن سبزیجات و دو قاشق چایخوری عصارۀ وانیلی را نیز بریزید. دوباره مواد را با همزن کاملاً هم‌بزنید. حین هم‌زدن با دستگاه، یک پیمانه آب جوش را آرام‌آرام اضافه کنید.
از دست ندهید: کیک عدد برای تولد عزیزان شما
بعد از آماده‌شدنِ مواد نوبت آماده‌کردن قالب است. برای این کار قالب را بردارید و ته و دیواره‌های آن را با کره چرب کنید؛ در صورت امکان و برای راحتی کارتان از قالب کمربندی استفاده کنید. سپس مقدار خیلی کمی آرد روی قسمت‌های چرب‌شده بریزید. این کار به شما کمک می‌کند تا کیک خود را آسان‌تر از قالب جدا کنید. در ادامه مواد آماده‌شده را داخل دو قالب بریزید. قالب‌ها را به‌مدت 30 دقیقه داخل فر با دمای 180 درجۀ سانتی‌گراد بگذارید و در این مدت شکلات بین لایه‌های کیک را آماده کنید.
کیک شکلاتی کیک شکلاتی خیس با یک فنجان چای برای آماده‌کردن شکلات کیک شکلاتی خیس ابتدا یک پیمانه کره را در ظرفی بریزید و با همزن برقی یا دستی خوب هم‌بزنید تا کره کاملاً باز شود؛ فقط مواظب باشید که کره به اطراف پخش نشود. همیشه سعی کنید تمیز کار کنید.
سپس دو پیمانه پودر شکر را کم‌کم اضافه کرده و در این حین هم‌بزنید. یک و یک‌دوم پیمانه هم کاکائو داریم که آن را نیز کم‌کم اضافه می‌کنیم. دوسوم پیمانه شیر و یک قاشق چایخوری هم عصارۀ وانیلی اضافه کنید. یادتان باشد که پودر شکر و کاکائو را یک‌جا اضافه نکنید. کمی شکر اضافه کرده و هم‌بزنید، سپس کمی کاکائو بریزید و دوباره هم‌بزنید؛ این روند را همین‌طور ادامه دهید. برای آگاهی بیشتر می‌توانید به ویدئوی زیر مراجعه کنید. همۀ مواد را اضافه نمایید و خوب مخلوط کنید تا یک ترکیب یکنواخت به‌دست بیاید. شکلات ما آماده است.
کیک شکلاتی خیس هم آماده شد. کیک را از فر درآورید، کمربند قالب را جدا کنید و یک لایه از آن را برداشته و داخل ظرف مناسبی قرار دهید. روی این لایه یک لایۀ نازک شکلات بکشید. دوباره یک لایه از کیک را برداشته روی لایه شکلات قبلی قرار دهید و روی آن را نیز یک لایه شکلات بکشید. این کار را تا تمام‌شدن کیک‌ها ادامه دهید. در آخر نیز روی آخرین لایۀ کیک و دیواره‌ها شکلات بریزید و با مواد دلخواه تزئین کنید.


امیدوارم از کیک شکلاتی خیس ما لذت برده باشید.
نوش جان!

http://www.banounews.ir/fa/News/71796/کیک-شکلاتی-خیس-بهانه‌ای-شیرین-برای-دورهمی
بستن   چاپ