آریا بانو
طرز تهیه اسکمو
چهارشنبه 17 مرداد 1397 - 08:34:47
آریا بانو -
طرز تهیه اخته خَمَس (اسکمو اخته گیلانی)
زمان تهیه : 20 دقیقه
زمان پخت : 20 دقیقه
مواد لازم برای اخته خَمَس (اسکمو اخته گیلانی) :
آلبالو خشک 1 لیوان
زغال اخته خشک 1 لیوان
آلوچه خشک 1 و 1/4 لیوان
نمک و گلپر به مقدار لازم

طرز تهیه اخته خَمَس (اسکمو اخته گیلانی) :
همه میوه ها را بشویید و سپس با آب و نمک و گلپر بگذارید تا بپزد (آب تا حدی بریزید که تا سر اخته داخل قابلمه را بپوشاند) وقتی پخت و سرد شد، داخل لیوان یک بار مصرف بریزید و یک عدد چوب بستنی داخل آن بگذارید و داخل فریزر قرار بدهید تا یخ بزند. بعد از سفت شدن آن را بیرون بیاورید و نوش جان کنید.
منبع : sarashpazpapion.com


http://www.banounews.ir/fa/News/72362/طرز-تهیه-اسکمو
بستن   چاپ