آریا بانو
طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی خوشمزه عالی به 2 روش
شنبه 27 مرداد 1397 - 11:01:12 AM
آریا بانو - کاپ کیک شکلاتی، نوعی کیک فنجانی تک نفره است که بسیاری از کودکان و جوانان شیفته طعم آن هستند. این نوع کیک خوشمزه را می‌توان با مغز شکلات و بدون شیر درست کرد یا در تهیه آن از شیر و روغن استفاده کرد.


کاپ کیک‌ها انواع مختلفی دارند و نسبت به کیک‌های قالبی قابلیت طبخ متنوع‌تری را در مجالس مختلف فراهم می‌کنند. میهمان‌ها به راحتی می‌توانند براساس سلیقه و ذائقه خود یک یا چند کاپ کیک را انتخاب و میل کنند؛ بنابراین در استفاده از این نوع کیک، حالت سلف سرویس و قدرت انتخاب بیشتری وجود دارد. در مطالب قبلی با طرز تهیه انواع کیک شکلاتی نظیر کیک خیس شکلاتی آشنا شدید و در این مقاله قصد داریم طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی را به 2 روش مرور کنیم.
1. طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی با مغز شکلات و بدون شیر
مناسب برای تهیه 12 عدد کاپ کیک شکلاتی
زمان آماده سازی مواد اولیه: 15 دقیقه
زمان پخت و انتظار: 20 دقیقه
مواد لازم
کره 150 گرم
شکر 150 گرم
آرد 175 گرم
تخم مرغ 3 عدد
عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری
شکلات چیپسی 50 گرم
پودر کاکائوی تلخ 50 گرم

دستور تهیه:
فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. 12 عدد قالب کاپ کیک آماده کنید و درون آن‌ها کپسول کاغذی قرار دهید. تخم مرغ‌ها را در کاسه‌ای بشکنید و با چنگال هم بزنید. همه مواد به جز شکلات چیپسی را در یک کاسه بزرگ بریزید و سپس تخم مرغ زده را به آن اضافه کنید. با استفاده از همزن برقی مواد را به مدت 2 دقیقه هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.

با یک قاشق مایه کاپ کیک شکلاتی را در قالب‌ها به طور مساوی پخش کنید. روی مایه کیک درون هر قالب، مقداری شکلات چیپسی بریزید. قالب کاپ کیک را در فری که از قبل گرم شده قرار دهید. به مدت 20-18 دقیقه فرصت دهید تا کاپ کیک‌ها بپزند.

کاپ کیک‌ها را از فر خارج کرده و روی توری قرار دهید تا خنک شوند. سپس به سلیقه خود با آیسینگ یا روکش آن را تزیین کنید.

2. طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی با شیر و روغن
مواد لازم
آرد ساده یا چند منظوره 1 فنجان
پودر کاکائو 3/4 فنجان
تخم مرغ بزرگ 1 عدد
عصاره وانیل 1/2 قاشق چایخوری
روغن 2 قاشق غذاخوری
آب گرم 2 قاشق غذاخوری
شیر 1/4 فنجان
شکر 1/2 فنجان

دستور تهیه:
فر را روی 170 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. قالب‌های کاپ کیک را آماده کرده و آن‌ها را با کپسول مخصوص بپوشانید. آرد و پودر کاکائو را در کاسه‌ای با اندازه متوسط ریخته و با هم مخلوط کنید. تخم مرغ را در کاسه جداگانه‌ای ریخته، عصاره وانیل را به آن اضافه کنید و هم بزنید. تخم مرغ زده را در ظرف حاوی مخلوط آرد و پودر کاکائو بریزید. آب، شیر و روغن را اضافه کنید و با یک قاشق چوبی مواد را هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.

براساس سایز قالب‌ها در هر یک از آن‌ها 2 الی 3 قاشق غذاخوری از مایه کیک بریزید. قالب را به مدت 10 دقیقه در فری که از قبل گرم شده قرار دهید تا کاپ کیک‌ها بپزند. کاپ کیک‌ها را از فر خارج کنید. یک خلال دندان وسط یکی از آن‌ها فرو کنید اگر مواد به آن چسبیده بود، کیک‌ها را چند دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا کاملا بپزند. پس از اینکه کاپ کیک‌ها پخته شدند، آن‌ها را از فر خارج کرده و روی توری قرار دهید تا خنک شوند. سپس با روکش دلخواه تزیین کنید یا به صورت ساده استفاده کنید.

کاپ کیک‌ها از نظر ترکیب، اندازه، طرح و تزئینات بسیار متنوع هستند و نسبت به کیک‌های سنتی بزرگ، راحت‌تر و سریع‌تر پخته می‌شوند. امروزه با گسترش زندگی شهری، در اجاق گاز‌های خانگی قسمتی به پختن کیک اختصاص داده شده و تهیه کاپ کیک‌ها به صورت خانگی و عامه پسند درآمده است. در این مطلب با طرز تهیه دو نوع کاپ کیک شکلاتی آشنا شدید که به راحتی در منزل قابل تهیه بوده و گزینه مناسبی برای پذیرایی در مجالس و جشن هاست. امیدواریم این کیک‌های خوشمزه را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

Translate by a professional
No Internet Connection

http://www.banounews.ir/fa/News/75957/طرز-تهیه-کاپ-کیک-شکلاتی-خوشمزه-عالی-به-2-روش
بستن   چاپ