آریا بانو - طرز تهیه: گوشت بره را به اندازه دلخواه خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید سپس 1 عدد
پیاز خرد شده ، سیرهای له شده ،
روغن ، سرکه ، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید ، مخلوط را داخل ظرف دردار بگذارید یا روی ظرف را با نایلون خوب پوشش دهید و به مدت حداقل 3
ساعت داخل یخچال قرار دهید تا طعم مواد جذب گوشت شود.
پس از مدت زمان لازم برای استراحت گوشت را از یخچال خارج کنید و به سیخ بکشید ( یک
پیاز باقی مانده را خرد کنید و لابلای هر گوشت تکه ای
پیاز قرار دهید ) ، سیخ های
کباب را روی حرارت ذغال یا حرارت گاز قرار دهید و بچرخانید تا تمام سطح
کباب برشته شود سپس بهمراه گوجه
کباب شده ، آبلیمو ، نان تازه و … سرو کنید.