آریا بانو
همه آنچه باید درباره استیک و انواع آن بیشتر بدانیم
يکشنبه 11 شهريور 1397 - 13:03:44
پرشین وی - خانه داری
آریا بانو - می توانید برای تهیه استیک برش های عرضی یا طولی به گوشت بدهید اما نکته اینجاست که شکل استیک مانند سر مار بزرگی است که دم باریکی داد..

ابتدا باید برای استیک گوشت مناسبی انتخاب کنید بهترین انتخاب راسته گوساله یا فیله گوساله است و بعد باید انواع روش های طبخ گوشت استیک آشنایی داشته باشید. در ادامه همه دانستنی هایی درباره استیک را بخوانید.
دانستنی هایی درباره استیک و روش پخت
خیلی از ما عاشق گوشت قرمز هستیم و فکر می کنیم اگر یک روز گوشت نخوریم انگار آن روز غذا نخورده ایم. شاید چنین تصوری نادرست باشد اما لذت خوردن گوشت را نمی توان انکار کرد. یکی از بهترین راه ها برای لذت بردن از گوشت قرمز، طبخ و خوردن استیک است. حالا تصور کنید برای صرف استیک به رستوران رفته اید و می خواهید یکی از استیک های منو را انتخاب کنید؛ ریب‌ آی یا تی بُن؟ برای این که با تفاوت های اسامی و روش های طبخ آن ها آشنا شوید خواندن این مقاله را به شما پیشنهاد می کنیم.
آشنایی با استیک و انواع طبخ آن
ریب‌ آی (Rib-eye Steak)
ریب آی یک استیک قدیمی و کلاسیک است که از دنده گاو گرفته می‌شود، طعم لذیذی دارد و بسیار نرم است. همانطور که حدس می‌زنید دلیل این نرمی و خوشمزگی وجود ذخایر چربی در این قسمت از گوشت است، به همین دلیل می‌توان آن را روی باربکیو هم کباب کرد. بهترین مقدار پختگی برای این استیک بین آب‌دار-متوسط و متوسط است. هنگام طبخ استیک ریب آی دقت داشته باشید که بهترین روش، پختن گوشت به همراه استخوان آن است. گوشت را روی حرارت بگذارید و اجازه دهید کمی بیشتر از قسمت‌های دیگر بپزد.
سیرلوین (Sirloin Steak)
این برش از گوشت طرفداران زیادی دارد و از بالای بخش میانی جسم گاو گرفته می‌شود. این قسمت شامل شانه نمی‌شود و بسیار نرم و آغشته به چربی است. قبل از طبخ باید با دقت تمام قسمت های غضروفی را از گوشت جدا کنید.
راهنمای روش های طبخ استیک
فیله (Fillet Steak)
این استیک کم چرب ترین و تردترین نوع آن است. از گوشت فیله معمولا برای درست کردن غذاهایی مثل استرگانف استفاده می شود. همچنین می توان با پهن و صاف کردن آن ساندویچ استیک درست کرد. گوشت انتهای کپل معمولا در تهیه شاتوبریان استفاده می شود، در حالی که برش فیله میانی بخش اصلی فیله و اغلب گران‌ترین قسمت گوشت است. با چند ضربه دست به گوشت، رطوبت اضافی آن را بگیرید. برای پختن گوشت از بیشترین دما استفاده کنید. مراقب گوشت‌هایی که غشای آبی ‌رنگ دارند و اصطلاحا به آن‌ها پوست نقره‌ای می‌گویند باشید چرا که این قسمت باید از گوشت جدا شود؛ درغیر این صورت هنگام پخت، گوشت جمع شده و استیک شما سفت می‌شود.
دانستنی هایی درباره استیک دانستنی هایی درباره استیک

http://www.banounews.ir/fa/News/82869/همه-آنچه-باید-درباره-استیک-و-انواع-آن-بیشتر-بدانیم
بستن   چاپ