آریا بانو
چند نکته مهم روغنی
سه شنبه 20 شهريور 1397 - 01:37:04
پرشین وی - خانه داری
آریا بانو - روغن خوراکی یکی از کالاهای مورد استفاده همه خانواده های ایرانی است که باعث لذیذ تر شدن در پخت غذا ها می شود

یکی از موادغذایی که لازمه پخت اکثر غذاها است روغن خوراکی می باشد که در بیشتر غذا و خورشت ها و پلوها
از این ماده شفاف استفاده میکنیم باید به این نکته توجه کنیم کهدر استفاده از روغن زیاده روی نکنیم تا سلامت
خود و اعضای خانواده را به خطر بیندازیم حتما باید نکات مهم آشپزی را رعایت کنیم تا دچار بیماری هایی قلبو عروق
قند و چربی نشویم همچنین در هنگام خرید این کالا به مواردی توجه کنید از جمله تاریخ انقضاء و پروانه بهره برداری
که در پرشین وی بخوانید
بهترین روغن خوراکی برای آشپزی
روغن بسیاری از غذاها در روغن سرخ می شوند و به بسیاری دیگر روغن را به عنوان چاشنی اضافه می
کنند.
مانند برنج ، سالاد و….
روغن مصرفی ما دو منشا مختلف دارد: حیوانی و نباتی.
روغن حیوانی مملو از کلسترول است و مصرف آن توصیه نمی شود.
روغن نباتی هم به دو صورت مایع و جامد عرضه می شود.
انواع فرم روغن خوراکی
فرم مایع دارای اسیدهای چرب اشباع نشده است که ارزش غذایی بیشتری دارد
؛ ولی در مقابل حرارت و نور
آفتاب آسیب پذیرتر است.
روغن نباتی جامد هیدروژنه فاقد اسیدهای چرب اشباع نشده است ؛ اما در مقابل
تغییرات دما مقاومتر است
و دیرتر
روغن شفاف

http://www.banounews.ir/fa/News/86182/چند-نکته-مهم-روغنی
بستن   چاپ