آریا بانو
مشاور وزير کشور:
مشکلات حوزه زنان، باري بر زمين مانده است
يکشنبه 15 مرداد 1396 - 11:32:20 PM
عصر بانوان
بانو نيوز -
اگر زنان در جامعه ما در اوج رفاه و آسايش قرار داشته باشند، اما هيچ‌گونه توجه و نگاه صحيح، عادلانه و منطقي به آن‌ها نشود، به‌طور قطع، اوضاع زنان در جامعه بسيار بد و وخيم خواهد شد.



مشاور وزير کشور در امور زنان و خانواده گفت: مشکلات حوزه‌ي زنان همچون باري بر زمين مانده و همکاري و تعامل تمام دستگاه‌ها براي حل اين مشکلات و معضلات انباشته‌شده ضروري است.

فهيمه فرهمندپور در اجلاس تخصصي زنان و خانواده در شهرکرد، با بيان اين‌که مشکلات و معضلات امروزه حوزه‌ي زنان ناشي از کمبود امکانات، نيروي انساني و منابع مالي و اقتصادي نيست، تغيير نگاه و نگرش جامعه نسبت به اين گوهر گران‌بها در جامعه را يکي از مهم‌ترين معضلات اين حوزه دانست.

وي با بيان اين‌که سعاتمندي و خوشبختي جامعه‌ي زنان تنها در تمکن و رفاه کامل مادي خلاصه نمي‌شود، ارزش قائل نشدن براي زن در خانواده و به تبع آن چشم‌اندازهاي غلط جامعه‌ي بيرون نسبت به شخصيت و موقعيت زن در جامعه را موجب تضعيف و دلسردي در اين قشر دانست.

فرهمندپور با بيان اين‌که متأسفانه نگرش فعلي جامعه به جايگاه زنان يک نگاه ترحم‌آميز و محتاج توجه و حمايت است، گفت: اگر زنان در جامعه ما در اوج رفاه و آسايش قرار داشته باشند، اما هيچ‌گونه توجه و نگاه صحيح، عادلانه و منطقي به آن‌ها نشود، به‌طور قطع، اوضاع زنان در جامعه بسيار بد و وخيم خواهد شد.

او تاکيد کرد: زنان در جامعه اسلامي بايد از حداقل حقوق شهروندي که حق طبيعي و قانوني آن‌هاست، بايد بهره‌مند باشند و از برخوردهاي جنسيتي و سليقه‌اي که برخاسته از افراط و تفريط است، در امان باشد.

فرهمندپور سلامت، شادابي، نشاط، آرامش و رفاه زنان در خانواده را مصونيت‌ساز جامعه از آسيب‌ها و خطرات دانست و افزود: زن و مرد در خانواده همواره مجموعه‌اي در هم تنيده و پيوسته هستند که شادابي و نشاط و سلامت آن‌ها، به‌طور قطع سلامت و امنيت را در جامعه رقم خواهد زد.

وي بررسي مشکلات حوزه زنان را مستلزم يک آسيب شناسي در گذشته و مسأله‌شناسي براي امروز دانست و اظهار کرد: در همين راستا کميته‌هاي ويژه‌اي را براي آسيب‌شناسي مشکلات حوزه زنان از گذشته تا به امروز و مسأله‌شناسي براي وضعيت فعلي تشکيل شده است که موظف به تصميم‌گيري و اجرا هستند.

او با بيان اين‌که متأسفانه نرخ آمار ازدواج در کشور به شدت کاهش يافته و از آن طرف آمار طلاق به شکل بي‌سابقه‌اي رشد يافته است، تحکيم خانواده را يکي از دغدغه‌هاي اصلي مسوولان در حوزه زنان دانست.

به گفته‌ي مشاور وزير کشور در اموز زنان و خانواده، تحکيم خانواده به مثابه سالم‌سازي جامعه است و مديران بايد بدانند پيگيري امور زنان و خانواده، سلامت اجتماعي را رقم مي‌زند و تضمين روند توسعه را به ارمغان مي‌آورد.

وي با تأکيد بر ضرورت تحکيم خانواده در کشور گفت: تحکيم خانواده، لازمه تحکيم جامعه و سالم‌سازي آن است و توجه به زنان به عنوان اصلي‌ترين رکن جامعه يک ضرورت است.

مشاور امور خانواده و بانوان وزير کشور با بيان اين‌که برخي استان‌ فاقد حداقل‌هاي فرصت‌هاي فرهنگي، اجتماعي، رفاهي و آموزشي براي دختران و زنان جوان در شهرها و روستاها هستند، گفت: امروز مقياس‌هاي ورزشي تخصيص‌يافته به حوزه بانوان در کشور تعجب‌برانگيز است و اين بي‌توجهي به قشري که رسالت تربيت نسل آينده کشور را عهده دار است، دور از انصاف است.

او از افزايش آمار افسردگي در بين دختران تحصيل کرده کشور خبر داد و افزود: امروزه بيش از 60 درصد ورودي دانشگاه‌هاي کشور را دختران جوان تشکيل مي‌دهند، آماري که در نگاه نخست موفقيتي براي دختران ما محسوب مي‌شود، اما در بطن امر، زنگ خطري بزرگ براي کشور است. عدم برنامه‌ريزي براي ايجاد بسترهاي شغلي مناسب براي دختران جوان فارغ التحصيل از دانشگاه موجب شده تا اين جمعيت بعد از خروج از فضاي علمي دانشگاه‌ها با شوک بزرگي در حوزه اشتغال روبرو شوند و اکثر آنان به افسردگي مبتلا شوند.

منبع:ايسنا




http://www.banounews.ir/fa/News/8668/مشکلات-حوزه-زنان،-باري-بر-زمين-مانده-است
بستن   چاپ