آریا بانو -
نحوه درست کردن دسرخامه قهوه
مواد لازم برای دسرخامه قهوه:
خامه غلیظ | 1 لیوان |
ژلاتین | 4 قاشق مرباخوری |
قهوه فوری غلیظ | 250 میلی لیتر |
شکر | 4 قاشق غذاخوری |
هل | 4 عدد |
مواد لازم برای
شربت قهوه:
قهوه غلیظ | 200 میلی لیتر |
شکر | 200 گرم |
طرز تهیه دسرخامه قهوه :
هل را پودر کنید٬ همراه با خامه و شکر روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود ( نجوشد )٬ ژلاتین ها را در نصف پیمانه آب سرد حل کنید و همراه با قهوه به این مواد اضافه کنید از روی حرارت بردارید.
درون فنجان ها بریزید به مدت حداقل 4
ساعت درون یخچال قرار دهید.
برای سرو این
دسر بهتر است از
شربت قهوه هم استفاده کنید قهوه غلیظ را با شکر مخلوط و کمی حرارت دهید تا شکر ها حل شود بگذارید تا خنک شود و موقع سرو بر روی فنجان ها بریزید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته