آریا بانو -
درست کردن کوکی کاتلا
دولسه دلچه نوعی
دسر است که از طریق حرارت ملایم
شیر و شکر به دست می آید. طعم آن یادآور شکلاتهای تافی و ظاهر و طعمی مانند کارامل دارد. این
دسر از دسرهای بسیار مشهور کشورهای آمریکای لاتین است. دولسه دلچه در مکزیک از
شیر بز تهیه و با وانیل طعم دار میشود، ورژن فرانسوی آن دارای بافتی نرم است که با نان تست سرو می شود، در فیلیپین در تهیه کیکها و صبحانه نقش اصلی را دارد و در کوبا از ترشح شیرخشک برای تهیه آن استفاده می کردند.
نام دیگر این محصول مربای
شیر است. اما برای تهیه کاتلا تنها از حرارت دادن
شیر استفاده می شود و هیچ گونه شکری به آن اضافه نمی کنند.
شیرینی این محصول ناشی از قند
شیر است. برای تهیه کوکی کاتلا که یک
دسر و کلوچه بسیار خوشمزه و مناسب برای میان وعدههای شما است از کاتلا استفاده کردهایم و طرز تهیه آن را در اختیار شما قرار خواهیم داد.
مواد لازم برای تهیه کوکی کاتلا :
آرد | 200 گرم |
کره سرد مکعبی خرد شده | 100 گرم |
نشاسته | 2 قاشق سوپخوری |
پودر قند | 20 گرم |
خامه | 2 قاشق سوپخوری |
کاتلا | 4 قاشق سوپخوری |
دارچین | 1 قاشق چایخوری |
جوز هندی | یک چهارم قاشق چایخوری |
کاتلا | مقداری برای تزیین |
شکلات ذوب شده | مقداری برای تزیین |
طرز تهیه کوکی کاتلا :
آرد، کره، نشاسته، پودر قند، خامه، کاتلا، دارچین و جوز هندی را با هم مخلوط کنید تا خمیر لطیفی به دست آد. خمیر را داخل کیسه نایلونی قرار داده و اجازه دهید حدود یک
ساعت استراحت کند.
خمیر را با وردنه، نازک باز کنید و با کاتر به صورت یک اندازه برش بزنید و داخل سینی بچینید و به مدت 15 دقیقه در فر 180 درجه سانتی گراد بپزید.
بعد از خنک شدن روی یک لایه
بیسکویت مقداری کاتلا بمالید و لایه دیگر
بیسکویت را روی آن قرار دهید و با
شکلات ذوب شده تزیین کنید.
طرز تهیه کوکی کاتلا
منبع : kalleh.com