آریا بانو -
طرز تهیه
دسر سیب و خامه
مواد لازم برای
دسر سیب و خامه :
کیک اسفنجی 4 تخم مرغی | یک عدد |
کمپوت سیب | یک عدد |
خامه فرم گرفته | 350 گرم |
طرز تهیه
دسر سیب و خامه :
کیک اسفنجی را به اندازه دلخواه برش داده و بین لیوان ها تقسیم کنید.
سپس به وسیله قلم
مو روی
کیک های اسفنجی را با آب کمپوت مرطوب کنید و کمپوت
سیب را روی
کیک قرار دهید.
در ادامه مقداری خامه داخل لیوان ها ریخته و مجددا این عمل را تکرار کنید یعنی
کیک اسفنجی، خامه و
سیب و دوباره خامه فرم گرفته را داخل لیوان ها پر کنید.
با برگ های تازه نعنا تزئین کنید.
منبع : bartarinha.ir