آریا بانو - طرز تهیه: زبان را خوب بشویید و پرزهای تیره رنگ روی زبان را بگیرید ( اگر از زبان تمیز و بسته بندی شده استفاده میکنید نیازی به این کار نیست ).
زبان ، برگ بو ،
پیاز ، سیر و چوب دارچین را داخل قابلمه ای بریزید ، اب اضافه کنید تا جایی که روی زبان را بگیرد سپس قابلمه را 3 – 4
ساعت روی حرارت ملایم قرار دهید تا زبان به آرامی بپزد و نرم شود ( در طول پخت اگر آب نیاز بود میتوانید آب جوش اضافه کنید ).
پس از پخت زبان را از قابلمه خارج کنید و پس از اینکه کمی خنک شد
پوست روی زبان را به آرامی جدا کنید و دور بیندازید سپس زبان را با چاقو به تکه هایی که
دوست دارید برش بزنید و روی آن نمک و فلفل بپاشید.
کره و چند قاشق
روغن را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار دهید ، تکه های زبان را اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس همراه با نان ،
سیب زمینی و سس دلخواه سرو کنید ( میتوانید آب زبان را صاف و در کنار خوراک سرو کنید).
نکته: میتوانید زبان را به صورت سوخاری آماده کنید ( مانند همه سوخاری ها با استفاده از غلطاندن در آرد سوخاری و تخم مرغ ) ، همچنین ترکیب مغز و زبان به صورت ساندویچ نیز بسیار لذیذ می باشد.