آریا بانو
دستور تهیه کاپ سیب زمینی پنیری
يکشنبه 6 آبان 1397 - 14:45:07
آریا بانو - اگر پوره سیب زمینی دوست ندارید می توانید به روش های مختلفی آن ها را به قدری خوشمزه کنید که از طعم دلچسب آن هیچوق سیر نشوید. البته غذاهایی که با پوره سیب زمینی درست می شوند بهتر است داغ سرو شوند. یکی از غذاهایی که می توانید با پوره سیب زمینی درست کنید کاپ سیب زمینی پنیری است که در ادامه دستور تهیه ساده و سریع آن را آورده ام. برای جلوگیری از اصراف این غذا را می توانید با سیب زمینی هایی که از وعده نهار مانده اند درست کنید.
حتما بخوانید: دستور تهیه پای سیب زمینی

مواد مورد نیاز:
500 گرم پوره سیب زمینی 100 گرم پنیر چدار رنده شده 3 عدد تخم مرغ بزرگ 5 گرم پیازچه جوز هندی به اندازه سر انگشت 1 قاشق غذاخوری کره 2 الی 3 قاشق غذاخوری پودر سوخاری یا پودر نان به جای پیازچه می توانید از تره، شوید یا جعفری هم استفاده کنید.

ابتدا فر را روی 220 درجه سانتیگراد گرم کنید و یک عدد سینی فر در طبقه میانی قرار دهید.
یک عدد قالب مافین را برداشته و داخل هر کدام از کاپ ها کره بزنید سپس روی آن کمی پودر نان یا پودر سوخاری بپاشید. قالب را تکان دهید تا پودر نان تمام قسمت های آن را بپوشاند. پودرهای اضافه را بیرون بریزید.

پنیر را رنده کنید. پیازچه ها را بشوئید خشک کنید و خرد کنید.

پوره سیب زمینی را داخل ظرف بزرگی بریزید. تخم مرغ ها، پیازچه، جوز هندی و 75 گرم پنیر را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

سپس با استفاده از قاشق دو سوم کاپ ها را پر کنید و روی آن ها پنیر بریزید.

20 الی 25 دقیقه قالب را در فر قرار دهید تا پف کند و طلایی مایل به قهوه ای رنگ شود.
بعد از پختن اجازه دهید کمی سرد شود سپس با استفاده از چاقو سیب زمینی ها را از قالب جدا کنید.
کاپ سیب زمینی غذای بسیار ساده و خوشمزه ای است و حتی سرد آن می تواند صبحانه ای دلچسب باشد.

http://www.banounews.ir/fa/News/99423/دستور-تهیه-کاپ-سیب-زمینی-پنیری
بستن   چاپ